Citace Původně odeslal Hurvajs Zobrazit příspěvek
téma aktuální akorát pro mě. Koupil jsem Thermaltake Armor VA8000BWS a ty 120mm, co v něm jsou, jsou takový... no prostě hučej! ( přední intake jsem odpojil vlastně okamžitě). Sice to 'hezky' modře svítí, ale já radši ticho.
Na CPU mám Noctua NH-U12F s větrákem NF-S12-120 zapojený přes U.L.N.A. adaptér ( točí okolo 850rpm a přetaktovaný CPU je v pohodě).
Teď k jádru pudla: Chci ty dva modré TT větráčky vyndat ( ačkoliv osvětlený vnitřek case se někdy hodí) a dát něco tiššího. Napadlo mě koupit ten nový větrák Noctua NF-P12, ten jsem, zase přes adaptér, zamýšlel dát na žebra chladiče CPU, ten co mám aktuálně na chladiči bych dal jako outtake a jako intake bych přikoupil ještě jeden Noctua NF-S12-800. Myslíte, že je to tak dobře?
NF-S12 má jako outtake trochu problém, pokud musí tlačit vzduch ven zkrz nějakou tu plástev v case - zrovna tam jsem použil raději NF-P12 s větším tlakem, stejně jako na profuk pasivu Ninja. Starý NF-S12 jsem dal na grafiku a S1, kde přeci jen te odpor žeber není tak kritický...