Takze zatim jen zbezne testuju svoji Inno3D 8800GT OC Edition a na def. voltaz s def. chladicem jedu uz nekolik minut test v ATIToolu na frekvencich 756/1728/2000MHz a max. teplota je 81°C (okoli 66°C).Chladic je porad nadherne tichy,oproti jinym def. chladicum.
ATI Tool mi zjistil,ze nejspis max. frekvence GPU bude nekde okolo 850MHz,az u teto hodnoty grafika zamrzla.Kazdopadne az bude jiny chladic,tak budu testovat jeste vys + zkusim nahodit BIOS ktery zveda voltaz,takze bych se snad moh dostat nekam k 800MHz na GPU.Pak zalezi jen jak to zmaknou shadery.
Jeste bych se chtel zeptat,je mozny v ATIToolu zvedat shadery rucne a nebo se zvedaji automaticky kdyz se zvedne takt GPU?Celkem by se to hodilo.Diky
EDIT: Takze nakonec max. co stabilne vytahnu je 756/1782/2000MHz (pouze cas od casu si vsimnu max. jedne zlute tecky). Pres 770MHz na GPU a pres 1800MHz na shaderech to uz v ATIToolu v testu dela vice tecek,takze to je naprd.Rozchodil jsem i 783/1836/2000MHz,ale to uz tam bylo velmi hodne tecek,takze tohle by teoreticky mohlo slapat az s tim modded BIOSem,ktery zveda napeti na 1,22V.
Teplota se v zatezi zvedla o 1°C,takze je na 82°C.
No musim rict ze jsem zatim spokojenej.Ted asi nastoupim na testy typu 3DMark a COD4 nebo Crysis.

Odpověď s citací