Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: MB + vga na 6 monitorů

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: MB + vga na 6 monitorů

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    ja jen poradim, at si vezmes jeste jisnou desku, protoze ta cos vybral je strasidelna
    ted je tolik dobrych desek a ty vyberes tu nejhorsi
    Z deskama od Intelů mám jen ty nejlepší zkušeností, maximální stabilita, 0 reklamací, na kancelářskou práci ideálka za ten peníz. Na každém z těch monitorů poběží jiné grafy. Je to jen na sledování sítě, nehodlám mít 3 pc a na každém 2 monitory, raději bych to udělal takto.
    Moje pecko: ASUS P5L-MX, P4 D2,8GHz ,2x2024MB Kingston 533MHz,Leadtek 8600GT 256DDR3,640GB Samsung SATA,200GB Seagate SATA II,LG GSA-4167B,FORTRON FSP350-60PN (PF),LG L222WS, Logitech WingMan Rumblepad

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal iwi007 Zobrazit příspěvek
    Z deskama od Intelů mám jen ty nejlepší zkušeností, maximální stabilita, 0 reklamací, na kancelářskou práci ideálka za ten peníz. Na každém z těch monitorů poběží jiné grafy. Je to jen na sledování sítě, nehodlám mít 3 pc a na každém 2 monitory, raději bych to udělal takto.
    jasny, konecny rozhodnuti je vzdycky na tobe, o tom zadna
    ja jsem ti chtel jenom poradit/doporucit, ze jsou lepsi desky
    ja si zase nemuzu stezovat na asus, ale zase se najdou lidi, co ho nemuzou vystat

ostatni uz ti tady napsali, jak to bude nejlepsi udelat
    jak jsem psal, ja bych jeste pochopil/v pohode rozchodil 4 monitory
    6 je narez

jeste me zajima jen tak ze zvedavosti, jestli se na to budes fakt koukat sam, nebo to budou sledovat i jini lidi
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Nebudu se na to dívat já, ale kolega, mě bohatě stačí tady ty moje 2x19". když u toho má člověk sedět těch cca. 9hodin denně.... On teda ani kolega u toho nebude sedět pořád by mu z toho hráblo už totálně
    Moje pecko: ASUS P5L-MX, P4 D2,8GHz ,2x2024MB Kingston 533MHz,Leadtek 8600GT 256DDR3,640GB Samsung SATA,200GB Seagate SATA II,LG GSA-4167B,FORTRON FSP350-60PN (PF),LG L222WS, Logitech WingMan Rumblepad

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MB MicroStar K7N2G-L - nForce2, DDR, SB, LAN, VGA
    Založil Jezyn v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 05.02.2003, 18:56

Pravidla přispívání