Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Reklamace NB

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Reklamace NB

Naprosty souhlas s Riksou a zivanem, k tomu nevim, co resis, pokud je notebook v zaruce a prokazes nejake z uvedenych zavad, kazdy prumerny prodejce ti notebook na reklamaci vezme. Okolo notebooku se pomerne motam dlouho a pokud nejakym musim reklamovat, jeste jsem nemel zadny !!! problem, pokud jsem skutecne prokazal zavadu, vzdy mi notas vzali do opravy a zavad ho zbavili.
    K umyslnemu poskozeni jakehokoliv hardware mam jakz tak omluvu (ikdyz bych to sam neudelal) jen v te chvili, pokud mas s hardwarem stale a jasne prokazatelne problemy jeho nefunkcnosti ci polofunkcnosti, prodejce ci servis neni schopen dat hardware do funkcniho stavu a domluva ci odstoupeni od smlouvy je diky laxnosti nebo nechuti prodejce nulova.
    Nicmene to je skutecne konecne reseni, ke kteremu se neni potreba v 99% reklamaci uchylovat.
    Takze vyzkousej standartni reklamaci, treba te az prijemne prekvapi, ze ho daji za par dni naprosto do kupy.
    Moje zkusenosti jsou naopak s notebooky a jejich reklamaci pozitivni, dokonce mi parkrat v ramci zaruky vymenili ci spravili i zavady, ktere jsem nereklamoval a na ktere v ramci kontroly prisli, vymenili spatne palici mechaniku za novejsi a rychlejsi, disk za opet novejsi a s vetsim buferem atd atd.
    Naposledy upravil tiktak; 09.01.2008 v 11:34.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  2. NB HP 6110 bude treti reklamace
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 13.01.2007, 21:46
  3. Reklamace na CZC Geforce6600
    Založil l_iNu$ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 46
    Poslední příspěvek: 25.12.2006, 01:17
  4. Reklamace a vraceni penez za NB jen quil FDD???
    Založil ko@l@ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 13.11.2003, 10:18
  5. Průzkum reklamace v HK
    Založil Michal-Tučný v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 13.09.2003, 23:03

Pravidla přispívání