Ovladač to sice je, ale je úplně k ničemu, a pomalé překreslování jsem naposledy doma viděl když jsem měl ještě 486, na tomhle se mi nikdy nestalo, že by to kreslilo pomalu (teda kromě AutoCADu, ale tam je to o něčem jiným)
Já mám problém v tom, že třeba kliknu na minimalizaci okna, nic se neděje, a třeba až po 5 vteřinách okno zmizí a hned je tam plocha (tzn.plocha se nevykresluje postupně od vrchu až dolů, ale objeví se hned).
Problém s pomalým prekreslováním mám u notebooku, ale to je zas něco jinýho.....
Pokud by sis dobře přečetl, co jsem psal, tak bys zjistil, že mi s tím ovladačem vokna nepadaly, ale vůbec nenaběhly, ani v nouzáku...
Ale nakonec jsem se odvážil ten ovladač nainstalovat a kupodivu to jde (buďto je to dím, že je ten ovladač podstatně novější než ten, co jsem naposledy zkoušel, nebo to je tím, že jsem před několika hodinami přeinstalovával wokna), ale žádnou změnu to nepřineslo..."nečekaně"
Jinak pro ostatní....hodil jsem wokna na rychlejší disk, a trochu to pomohlo....
Zkoušel jsem v Sandře testovat disky, ten rychlejší měl vyhledávací čas cca 10ms a ten pomalejší cca 35ms, v tom bude asi taky problém, kromě toho, že ten pomalejsí má 3x menší přenosovou rychlost.