Výsledky 1 až 25 z 46

Téma: OC Athlona 850

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: OC Athlona 850

Citace Původně odeslal jimmy Zobrazit příspěvek
    Lehce si asi pletes co pojem "ovladac" znamena - protoze TOHLE JE OVLADAC... a to ze ti po jeho instalaci padaji okna neco znamena. Rozhodne ne to, ze ten ovladac je spatny. Osobne jsem ho pouzival na desce se SIS chipsetem bez vaznejsich problemu. A AGP GART rozhodne muze resit problemy, ktere mas - pomale prekreslovani.
    Ovladač to sice je, ale je úplně k ničemu, a pomalé překreslování jsem naposledy doma viděl když jsem měl ještě 486, na tomhle se mi nikdy nestalo, že by to kreslilo pomalu (teda kromě AutoCADu, ale tam je to o něčem jiným)
    Já mám problém v tom, že třeba kliknu na minimalizaci okna, nic se neděje, a třeba až po 5 vteřinách okno zmizí a hned je tam plocha (tzn.plocha se nevykresluje postupně od vrchu až dolů, ale objeví se hned).
    Problém s pomalým prekreslováním mám u notebooku, ale to je zas něco jinýho.....

Pokud by sis dobře přečetl, co jsem psal, tak bys zjistil, že mi s tím ovladačem vokna nepadaly, ale vůbec nenaběhly, ani v nouzáku...

Ale nakonec jsem se odvážil ten ovladač nainstalovat a kupodivu to jde (buďto je to dím, že je ten ovladač podstatně novější než ten, co jsem naposledy zkoušel, nebo to je tím, že jsem před několika hodinami přeinstalovával wokna), ale žádnou změnu to nepřineslo..."nečekaně"

Jinak pro ostatní....hodil jsem wokna na rychlejší disk, a trochu to pomohlo....
    Zkoušel jsem v Sandře testovat disky, ten rychlejší měl vyhledávací čas cca 10ms a ten pomalejší cca 35ms, v tom bude asi taky problém, kromě toho, že ten pomalejsí má 3x menší přenosovou rychlost.
    Naposledy upravil amarokcz; 26.12.2007 v 18:14.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Sata disk závislý na Slave Pata
    Založil Camillek v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 03.02.2006, 12:41
  2. OC P4D 820 + deska GB 8i945G-MF
    Založil Tom.TNT v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.09.2005, 15:58
  3. A-BRED@T-BRED aneb jak udělat z noveho Durona Athlona XP
    Založil ZB v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4