Tak dneska přišlo:
Vážený pane DrPig,
dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 18. 12. 2007, týkající se nesrovnalostí na Vašem klientském účtu u naší společnosti.
Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/.
Kampaňové zvýhodnění skončilo k 24. 11. 2007. Od tohoto data jsou služby účtovány za plnou sazbu, tedy 555,- Kč měsíčně + Dvojnásobný upload za 99,- Kč poměrnou částí do konce měsíce a v prosinci za celý měsíc.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Karnevalí_operátor
operátor klientského centra
Já nevím, jestli jsou blbý jak zlomený tágo nebo jak, ale tohle mě teda hned po ránu pěkně vytočilo...
obratem jsem jim odpověděl:
Dobrý den!
Už jsem psal dvakrát, že požaduji vysvětlení, proč mi je z účtu strháváno více, než je skutečná částka k úhradě.
Od 24.11. mi běží normální tarif Easy (555Kč) plus Dvojnásobný upload (99kč), táži se tedy poněkolikáté, proč mi bylo 19.11. strhnuto 685kč a 18.12. dokonce 720kč!!!!
555+99= 654, takže jste si strhli o 31+66=97kč více , než jste měli!
Tímto žádám o konkretní a podroné vysvětlení, nejlépe po telefonu!
Pokud nebudu kontaktován v časově krátkém a únosném horizontu, budu nucen podniknout veškeré kroky k narovnání situace.
S pozdravem
DrPig
Opravdu nevím, jestli jsou natvrdlí, hloupí, nebo pouze uhrovití teenageři, ale tohle jsem ještě neviděl....
Plus jsem samozřejmě - již potřetí zopakoval žádost o elektronické faktury a připojil jsem žádost o zpětné vyúčtování. Ať se snaží...