UPC má sice nové stránky, ale jejich chovani uz presahuje vsechny meze!!!!!
Objednal jsem si tarif Easy za 555Kč, v akci byly 2 mesice za 50%. Pak jsem si doobjednal sluzbu dvojnasobny upload.
Platim inkasem.
Prvni fakturu na cca 300kc, jsem platil normalne prevodem, dalsi bohuzel uz inkasem.
Poprve si strhli 685Kč, ted dokonce 720Kč!!!!
Na první požadavek emailem nereaguji, tak sem jim prave odeslal:
Dobrý den!
Mám dotaz ohledně vyúčtování za poslední dvě období, mám předplacen tarif Easy a Dvojnásobný upload, v akci sem měl 2 měsíce za 50%, ale minulý měsíc si vaše firma strhla 685 kc, tento mesíc dokonce 720kc!!!!
Na moji predchozí upozorneni na tuto skutecnost spojenou se zádosti o zasílání vyuctovaní v elektronicke podobe taktez nikdo nijak nereagoval!!!
(nasleduje prepis potvrzeni minule komunikace
Vážená paní, Vážený pane,
potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu.
Pokud budete reagovat na tuto automatickou odpověď, nepoužívejte prosím tlačítko odpovědět, ale využijte opět kontaktního formuláře na http://www.upc.cz/cz/klpoz.
S přáním hezkého dne.
Vaše UPC
Vyplněné údaje v kontaktním formuláři:
Jméno: Prasathor
Ulice: praseci
Město: horni prasecak
Číslo smlouvy: 666
Pevná linka:
Mobilní telefon: pig-o-phone
E-mail: pig-o-mail
Důvod požadavku: Platby
Text požadavku:
Dobrý den!
Dne 19.11. mi bylo z účtu strhnuto 685,00CZK za služby UPC CESKA REPUBLIKA, rad bych k tomuto dostal vysvetleni - objendaval jsem si internet v akci, kdy byly tusim 2 mesice za 50% pausalu, cize s mojim tarifem Easy (555Kč/mesic) se mi ona strhnuta castka zda neadekvatne vysoka.
Je sice pravda, ze jsem si obejdnal sluzbu Dvojnasobny Upload, ale i tak: 555/2+99 != 685Kč
Tímto bych také rád požádal o zasílání elektronické faktury na můj (tento) email - odkaz na vašich stránkách nefunguje.
S pozdravem
Lukáš Kupec
Datum přijetí: 11/20/2007 1:23:55 PM
Prosim nekoho kompetentního o vyjadrení, pokud se vase sluzby nezlepsi a budete nadale pokracovat v nastolenem kursu chovani se k zakaznikum, budu muset podniknout veskere mozne kroky k narovnani teto situace.
S pozdravem
Dr_Pig
Pokud se neozvou, prestavam platit.