Tak tu este pridavam nejaky dodatok, pretoze sa to ubera zlym smerom. Ale zatial vdaka za reakcie.
Takze ide mi len o to, ci je moznost bez straty dat mat a obhospodarovat vacsiu particiu nez tych 120 Gb o ktorej som niekde cital. Ten 1TB este len idem instalovat a to na MSI K9A2 Platinum (najnovsia z ponuky) + AMD X2 6400+.....a to bude pod Win XP Pro cz + Service Pack 2 a naformatovane na NTFS. Takze nie na zelezo, co mam pre seba v popise!Este pridavam, ze delenie particii som uz robil x krat cez Partition magic 8 (pod XP) a Paragon Partition Manager Pro 8.5 retail (pod Vista) a vzdy v pohode ale zatial som nemal tu cest mat 1TB, tak preto ta starost.
To HollyG: Skutocne mas 750Gb na 1 particii?? a ziadne problemy
?? Bolo by totiz fajn mat tak 3 particie - C: (100Gb) iba na Windows, D: (120Gb) data a osobne veci a E: (ca 680Gb) hudba, filmy, soft a vsetko velke ako ISO subory a pod.
To Ace : ako vidim, tak mas tiez vacsie disky. Mozes napisat, ake mas velke particie?
Pisem tu kvoli tomu, ze ak ta posledna particia zdochne, tak odide vsetko co mam rad. Mozte pripisat, ake osobne mate najvacsie particie? 64 bit Windows nechcem a Vista u mna skoncila kvoli pomalym reakciam a nenazranosti na disk a pamat. Ale inak sa pacila
Ale ta rychlost......no des!
Zatial vsetkym dakujem a spolieham sa na vase rady alebo lepsie - vase skusenosti.
Sato