Výsledky 1 až 25 z 335

Téma: Olympus E-3 - zkušenosti a praxe

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    306

Standardní Re: Olympus E-3 - zkušenosti a praxe

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Ne, ony tam vlastně žádné skupiny nejsou - je tam single/cross/all. V tom počtu a rozmístění ani nevím, jaké scénáře bych používal nebo jaké se dají udělat, aby měly smysl. Spíš zaplaťpánbůh za nastavitelné AF sensitivity area (to se Ti bude jistě líbit) a kontinuální/loop nastavení, atd.

Lze, pod Fn si můžeš dát reset AF do konkrétního nastavení - nahraješ si schéma/umístění a při zmáčknutí Fn se zresetuje (osobně to takhle právě používám a přednastavený mám center cross).
    Díky, na vánoce si s tím pohraju, do té doby jsem bohužel zavalený prací, takže na E-3 moc času mít nebudu

Uživ. skupiny bodů - využil bych je např. v případě focení "portrétů" na výšku, kdy podle měnící se kompozice a úhlu záběru potřebuju pouze určitou skupinku krajních bodů, mezi kterými bych rád rychle přepínal jedním tlačítkem, když vím, že ostatních X bodů vůbec nevyužiju... Rád bych měl jedno tlačítko pro přepínání skupinek bodů (moc skupin bych zas neměl, ale to ukáže ještě praxe) a druhé pro přechod mezi body v rámci skupiny. No ale třeba mi nakonec bude stačit jen přepnutí na konkrétní bod, jen doufám, že kombinací konkrétní bod / tlačítko půjde nastavit víc (pak bych ty skupinky snad ani nepotřeboval). Při včerejším krátkém focení jsem více bodů opravdu ocenil, už na E-300 jsem používal i ty krajní, E-3 mě v tomhle opravdu potěšila.
    Naposledy upravil Kankal; 11.12.2007 v 05:36.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nová DSLR těla Olympus
    Založil jan555 v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 213
    Poslední příspěvek: 05.02.2011, 16:59
  2. DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)
    Založil uib v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 25.08.2006, 15:34

Pravidla přispívání