trochen odbocim na moji 3870 s accerem S1 bez pridavnyho vetraku mam teplotu v klidu 38 stupnu a v zatezi 55 , me to pride jako docela dobrej kauf![]()
trochen odbocim na moji 3870 s accerem S1 bez pridavnyho vetraku mam teplotu v klidu 38 stupnu a v zatezi 55 , me to pride jako docela dobrej kauf![]()
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
Mala poznamka , TV OUT nechce ist iba pocas restartu, ale akonahle nabehol win, tvout aj ked svietil v nastaveni, ze je zapnuty nesiel. Riesenie je ATI TRAY TOOLS a tam zapnut TV OUT.
EDIT: TVout ide len cez ATT a prepne i primarny monitor na rozlisenie TV![]()
Naposledy upravil AjsTi; 03.12.2007 v 12:36. Důvod: ciarka , bodka atd. ;)
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Jasne , ale pouzivam poslednu BETA verziu.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Já stejný ATI tool jedu na XP jako AjsTi a v klidu, že by Visty?
Jinak jsem dělal ještě jedno měření toho EC zdroje, tak mrkni na http://troy-c.ic.cz/pc
Tentokrát jsem použil voltmetr a ten ukázal podstatně jiný výsledky než Speed fana teď kdo lže.. myslím, že ty rozdíly jsou deskou.. V idle stavu 12.22V a v plný náloži to neslezlo pod 11.99V. Dle Speedfanu bylo minimum 11.33V.
Intel Core2Quad Q6600@3.0GHz, Cooler Master Hyper 212, Asus P5E - X38, 4x 1024MB A-Data Extreme, Sapphire HD 4870 512MB, Corsair HX520, WD 640GB Black series, LG GH22LS30, X-Fi Xtreme, Cooler Master Elite + 2x 120mm in/out, 32" Philips LCD TV :-) , Wifi (shit)net
Q9300@3000
P5e
2x2 G /800,
LOGITECH x-540.
A4TECH X750F-2,
WESTERN DIGITAL 160 SATA II,
Sapphire Radeon HD 3870 Ultimate 512MB DDR4 PCIE dual DL-DVI
Colorsit 9001 MiddleT 550W PFC12 USB+AU+LCD, stříbrná B3
kdepak měl jsem celou výměnu hotovu asi tak za 5 minut, pasivy na pametech zustavaj i po odmontovani puvodniho chladice takze se v podstate vymeni jen hlavni chladic, sroubky jsem dotahnul tak akorat. je to pecka jen skoda ze kdyz tu kartu pretaktuju nikde nevydim zadny zmeny![]()
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
mozna bys videl kdybys necumel jak tvrdy Y
videt je s mekkym
a ted k tematu
v cem tu kattu taktujes a v kterych programech nevidis rozdil?
Jiank k Vistam: ja jsem mel taky strasny problemy, blikani monitoru, spatny zobrazovani, kolikrat se me nahlasilo, ze nemohl najit ovladac, proto prepina do standarDniho
vsechno jsem to oddinstaloval, projel Driver cleanerem a nainstaloval celej pack z ATI
vzdycky jsem to stahoval zvlast, driver a CCC a delalo me to problemy
uz aby vysly novy ovladace
EDIT: tak tam mam taky hrubky, tak radsi drzim klapacku
Naposledy upravil MISKOBOSS; 03.12.2007 v 20:40.
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Takze TVOUT ide uz aj bez ATI Tray Tools
Akorat co sa tyka ATT = Ati Tool tak verzia 0.27b3 mi ukazuje teplotu a 0.27b4 uz nie
EDIT: Ak by chcel niekto laborovat s ovladacmi tu je jeden link.
Naposledy upravil AjsTi; 03.12.2007 v 17:26. Důvod: link
v programu to vIdim vid ale ve hrach nepozoruju zadnej rozdil.. kdyz se podivas na testy tak OC tyhle karty se neprojevi na vykonu
v 3Dmarku 06 mozna jo ale ve hrach to je +/- par fps
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=4
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
ja mam staricky nforce 4 takze jsem mimo CF![]()
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)