Citace Původně odeslal national Zobrazit příspěvek
Tak jak jsem slibil tak sem preci jen neco hodim a musim vam rict, ze to byl tedy boj Davida s Goliasem Jak uz se proslycha problemy s ovladaci se potvrdily. Asi hodinu jsem s nimi zapasil. Nakonec to resily original ovladace na prilozenem CD od vyrobce s datem 16.11.07 coz by mela byt verze 8.43 (hotfix). Jelikoz jsem stravil spoustu casu nad ovladaci nezbyl cas na nejake vyrazne testovani ve hrach. Vse zatim probeho na referencnich taktech karty, na rozliseni 1024x768 (plazma) krome Crysis ten mi dava moznost netypickeho rozliseni 1164x720 pri 30Hz a jen tak okrajove mohu rici, ze si nevede vubec spatne. Zkousel jsem probehnout vsechny ,,nove" hry i ty co ted vysly a vetsinu krasne zvlada na FULL DETAIL i s vyhlazovanim v rozmezi 60-80 FPS (mereno programem FRAPS) samozrejme Crysis uz tak velkorysy nebyl. Na Very High bez vyhlazovani jsem byl rad, ze mi dala AVG 20FPS a mistama se to sem tam trosku seklo, ale na HIGH uz to bylo lepsi tam probehlo AVG kolem 40FPS. Vse na sestave v podpisu a na OS: Vista-Ultimate pod DX10. Jeste jeden problem tu mam s 3DMarkem06 nechce mi udelat test CPU pise chybu: IDirect3D9 a vic jsem to nemel cas pitvat. Pokud by si s tim nekdo vedel rady urcite dejte vedet. To je prozatim vse co k tomu mohu rici, do hloubky se tomu podivam na zub az pres vikend. Pokud nekoho jeste neco zajima tak se zeptejte.

P.S. co se tyka hlucnosti tak naprosta spokojenost, vetracek je temer neslysitelny i pri max. zatizeni a to tam jsou jeste dalsi tri 12cm vetraky, ale kazdy ma to ucho jinak citlive, ze?
Skus dat ovladace najnovsie 7.11 pripadne tie ktore su tu nalinkovane i s CP. Co som cital , tak nemaju snimi problemy aspon pri instalacii , co sa tyka hier a roznych 3dmarkov , to Ti neviem zarucit

Tajne dufam , ze kartu vrazim , instalnem ovladace a poficim skor akoubehne hodina