Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: 55nm u ATI - zname to neco?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 55nm u ATI - zname to neco?

Tyjo, no prijde mi, ze sem se nevyjadroval nejak desne, co uz.

Ano, slo mi spis o to jak moc je ten rozdil markantni u 3850 a 8800, jestli to ma cenu resit, nejaky grafy sou k nicemu, jde mi o to, jak karta bude hucet v aeru v idle, vic me nejak nezajima. Jestli treba bude radeon tissi. Varovani: Pasivne reseni nechci ani nahodou.

Spadne znamena, ze proste spadne ovladac - s 2600XT se mi to deje furt a s r9000 se mi to zacalo dit po par letech provozu. Tak fakt nevim jestli dat ATI jeste dalsi sanci, chtelo by to 100% jistotu. I u ati spousta lidi pise, ze nepada, ale neni to pravda, nevyznaj se v tom, takze babo rad - davu se verit neda a jak poznam opravdoveho experta, ze ...

Koukal jsem na fotky toho tvyho kamara a ten zadek vypada zajimave

btw nightking?
    Naposledy upravil kua; 26.11.2007 v 18:07.

Citace Původně odeslal kua Zobrazit příspěvek
    Tyjo, no prijde mi, ze sem se nevyjadroval nejak desne, co uz.

Ano, slo mi spis o to jak moc je ten rozdil markantni u 3850 a 8800, jestli to ma cenu resit, nejaky grafy sou k nicemu, jde mi o to, jak karta bude hucet v aeru v idle, vic me nejak nezajima. Jestli treba bude radeon tissi. Varovani: Pasivne reseni nechci ani nahodou.

Spadne znamena, ze proste spadne ovladac - s 2600XT se mi to deje furt a s r9000 se mi to zacalo dit po par letech provozu. Tak fakt nevim jestli dat ATI jeste dalsi sanci, chtelo by to 100% jistotu. I u ati spousta lidi pise, ze nepada, ale neni to pravda, nevyznaj se v tom, takze babo rad - davu se verit neda a jak poznam opravdoveho experta, ze ...

Koukal jsem na fotky toho tvyho kamara a ten zadek vypada zajimave

btw nightking?
    Myslím , že v Tvém případě můžeš považovat za experta každého druhého zde na foru. Měl jsem v počítači jak ATI tak Nvidii a jediný ovladač, který mi občas spadl, byl od televize...
    Naposledy upravil Mac Manar; 26.11.2007 v 18:30.
    C2D E6600 2.4ghz@3.2ghz 1.25V Gigabyte 965P-DS4 ScytheNinja rev.B, 2048MB DDR2-800 kingstone hyperX CL4, POV 8800GTS, HDD WD2500KS 250GB, DVD Toshiba 16x48,*Nikon D70, nikkor 18-70ED, Velbon CX-440, 4GB CF

No vsak kdyz uz vyhrabes ty grafy vykonu, tak v tech recenzich zajiste pisou i o spotrebe a produkovanem hluku. Navic ne vsechny karty budou mit referencni chlazeni, myslim ze jsem neco videl i s chladicem od Zalmanu. Hluku bych se nebal, musis si umet vybrat.
    O "padani" ovladacu by ti radeji mel poreferovat fundovany ATi expert, ale to jsi to mel radsi zalozit v rubrice ATi nikoli nVidia Treba nam to tam nekdo presune, kdyz ho slusne pozadame

OT: Jo, ex-NightKing, proc se ptas? Zadek s novymi svetly uz vypada lepe (popravde nevim, ktere presne fotky jsi zkoumal). Kdyztak dal o tomto SZ..
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Citace Původně odeslal Mac Manar Zobrazit příspěvek
    Myslím , že v Tvém případě můžeš považovat za experta každého druhého zde na foru. Měl jsem v počítači jak ATI tak Nvidii a jediný ovladač, který mi občas spadl, byl od televize...
    Prave ze vubec ne, me opravdu nezajima nekdo, kdo se vyzna v tom, ze vykon ve hre AB je dvakrat takovy, to me je ukradeny.

Me spis zajima to, ze VC-1 prehraju s 2% zatezi na jadro, ze to bude fungovat stabilne. Spousta lidi mi tvrdila, ATI vpohode stabilni, ale ne. Hulan psal ATI je nestabilni a mel pravdu, vsichni pisou, ze hulan je debil. No hulan mel pravdu. Ale ATI ma dalsi generaci a treba se to zmenilo. Bohuzel tezko rict komu verit. Takze jsem se rozhodl pro nvidiu a uz to dal neresim - narozdil od ATI totiz stabilitu zarucuje, u ATI je to furt MOZNA.

ALE objednal jsem ati s tim, ze ji do 14ti dni budu moc vratit - jestli prijde driv nez nvidia, tak ma furt sanci.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    330

Len preco o ATI zacinas diskusiu v nvidia threade ?
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Protoze nvidia nema 55nm vyrobni proces chipu, kdezto ATI uz jo. Ale chci si koupit nvidii, tak me zajimalo jestli ma cenu tech 55nm a v podstate dalsi generaci resit, nebo se na to vykaslat. A nechetl jsem to resit s ati, kde by byl pohled zaujaty a vubec.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    330

Thumbs down Re: 55nm u ATI - zname to neco?

Aha , takze aj sa rozbehne dalsi uz neviem kolky v poradi flame , tak je to ok. Toz si mohol riesit Nvidiu v ATI threade !
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Vsak tady uz ale neni co resit.

Sem to uzavrel s tim, ze nvidia jakoli ma treba technicky zaostalejsi HW (nevidim do toho), tak furt je to jistota funkcnosti, kdyzto ati je MOZNA. Mozna mi nestaci, takze tak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 7.5
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 25.06.2007, 10:27
  2. ATi Catalyst™ 6.8
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 29.09.2006, 22:24
  3. Ati Catalyst 6.5 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9