Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Počítač

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Počítač

zdroj mám už 400w forton,doteraz mám dosku z integrovanou vga a ide to v pohode,btw:taktovať sa tam nič nebude,a 8600GT je o dosť slapšia než x1950GT,mrk-testy http://www23.tomshardware.com/graphi...=855&chart=275
    http://www23.tomshardware.com/graphi...=855&chart=318

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    262

Citace Původně odeslal Mathys Zobrazit příspěvek
    zdroj mám už 400w forton,doteraz mám dosku z integrovanou vga a ide to v pohode,btw:taktovať sa tam nič nebude,a 8600GT je o dosť slapšia než x1950GT,mrk-testy http://www23.tomshardware.com/graphi...=855&chart=275
    http://www23.tomshardware.com/graphi...=855&chart=318
    Ona je trochu slabší, ale zase podpora nvidie je na jiné úrovni. ATi je sice výkonná, ale je to na prd s ovladačema. Obě možnosti mají své pro a proti, tak je spíš na tobě, kterou cestou se vydat.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

takto poviem,mal som hd2600pro a 7600gt,tú ati som pretaktoval ako nič cez ati tray tools a fičalo o5 všetko tak ako má,ale nvidia,má niaky forceware ktorý rozdeľuje na standard 2D,standard 3D,performance 3D,a furt môžem taktovať len tú performance 3D,ale v evereste tam kde mám GPU a MEMORY,sa hodnoty pozdvihnú minimálne,prato chcem ati

Citace Původně odeslal Mathys Zobrazit příspěvek
    takto poviem,mal som hd2600pro a 7600gt,tú ati som pretaktoval ako nič cez ati tray tools a fičalo o5 všetko tak ako má,ale nvidia,má niaky forceware ktorý rozdeľuje na standard 2D,standard 3D,performance 3D,a furt môžem taktovať len tú performance 3D,ale v evereste tam kde mám GPU a MEMORY,sa hodnoty pozdvihnú minimálne,prato chcem ati
    Tak to opravdu nechápu. Tobě vadí, že se zvedají jen takty v performance 3D?

To je ale právě ten jedinný mód, kde se vždycky taktuje, a kde to má smysl. Na ten se grafika přepne, pokud spusťíš cokoliv 3D - hry, marky... Takže je to úplně v pořádku.
    Naopak bych grafiku v 2D módu taktovat nechtěl, protože ve Windows opravdu výkon a pečící GPU nepotřebuju. Do toho "low power 3D" mezi těma dvěma předešlýma se grafika dostane tuším, když se čip přehřívá, a potřebuje snížit teplotu. Možná ještě při přechodu 2D/3D a zpátky. V něm, ani v standart 2D není potřeba nic měnit.
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Po připojení AP k PC počítač vždy zkolabuje
    Založil pety v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 12.03.2007, 17:57
  2. Někdy nejde zapnout počítač ....
    Založil AUGIT v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 15.01.2004, 20:54
  3. Nevypíná se počítač
    Založil Tjurny v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 15.01.2004, 14:19
  4. Chcíp mi počítač po flashi BIOSu. Poraďte.
    Založil Skornik v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.09.2003, 12:55
  5. Zvládne můj počítač DVD?
    Založil Pavel Šlechta v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 02.04.2003, 17:34

Pravidla přispívání