Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Zewlovaci komp do 30k

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Talking Re: Zewlovaci komp do 30k

Ahoj,
    nebudu se vyjadřovat k těmto dílům, ale poradím ti jednu věc.

Raptor dělá spoustu hluku, pravda. Přemýšlel jsi už o nějakém lepším SATA řadiči s HW raidem a třeba 4 disky do stripu? Dostaneš se nad výkon raptora a zároveň vyřešíš otázku do čeho ještě investovat. Jinak silnější procesor OC doženeš, ramky takové nebo makové, to je v podstatě jedno, na výkon to takový vliv mít nebude. Já třeba nesouhlasím s Calebem - obyčejné Adata 800MHz dávám všude a zatím nema problema. Co třeba Vitesta Extreme Edition? Za ty prachy ...

Nicméně dvě 8800GT ve sli také nezní špatně.

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    263

Standardní Re: Zewlovaci komp do 30k

Citace Původně odeslal Conroeman Zobrazit příspěvek
    Nicméně dvě 8800GT ve sli také nezní špatně.
    Nezní, ale jsme pak opět u problematiky pořádného procesoru k tomu. 6300-vka, která jede na bratru nevýrazných 3,3Ghz je taková sviňka, která čeká na perly v podobě 8800GT. K těm by to chtělo DC, který pojede 4GHz+, aby to mělo alespoň trochu význam, nebo koupit po Vánocích rovnou 45nm jádro. To je složitá situace. Jinak s tím řadičem to je bezva nápad.

Ad Vitesta: Také jsem neviděl problémy s kompatibilitou, ale je možné, že určitým chipsetům nemusí vonět. Ostatně 965-tce nevoní i jiné paměti, nejen a-data. V případě extreme edition navíc pozbývá na důležitosti úmrtnost adatek, tak bych to viděl jako optimální a zároveň levnou cestu.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Arrow Re: Zewlovaci komp do 30k

Jenze co na takovych discich mit? Nenapada me nic co bych musel nejak schranovat. Raid ve stripe uz jsem mel, kdyz jsem prisel o 500GB, tak by to musel byt nejaky promakanejsi system a 4 disky to uz je rev, to mi nerikej, ze to neni slyset, to radsi koupit nejakej LAN disk a dam ho do druheho pokoje propojeneho pres Gigabit sitovku.

Nicmene zimni testovani se blizi, ale porad jsem nerozhodnuty jesti se do toho zase stourat, ja to znam, pak to hori jak papir

Ale zima je pekna, trochu min vlhkosti a teplou bundu a ono to mozna pujde.
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    263

Standardní Re: Zewlovaci komp do 30k

Citace Původně odeslal neGryk Zobrazit příspěvek
    Jenze co na takovych discich mit? Nenapada me nic co bych musel nejak schranovat. Raid ve stripe uz jsem mel, kdyz jsem prisel o 500GB, tak by to musel byt nejaky promakanejsi system a 4 disky to uz je rev, to mi nerikej, ze to neni slyset, to radsi koupit nejakej LAN disk a dam ho do druheho pokoje propojeneho pres Gigabit sitovku.

Nicmene zimni testovani se blizi, ale porad jsem nerozhodnuty jesti se do toho zase stourat, ja to znam, pak to hori jak papir

Jj. Na Žižkově už se to chystá. Jenom se čeká na správný podmínky a HW. Jinak bych to skutečně viděl na nějakej pořádnej procák. To než ošmelenou 6-tkovou řadu, kup radši 2160. Bude to +-stejný. Nebo 6xxx, co pojede přes 4GHz, to už pak význam má. Jinak bych skutečně počkal na ty nový 45nm procesory.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Cool Re: Zewlovaci komp do 30k

Citace Původně odeslal neGryk Zobrazit příspěvek

Nemusíš mít velké disky, stačí když jich je víc .. a pokud ti stačí dva ve stripu, proč ne - jen ta rychlost nebude o tolik lepší než raptor a myslím, že i 4 WD RE budou tišší, než jeden raptor. případně kup hodně velkejch flashdisku nebo ssd disků a budeš mít úplný ticho. ale těch volných 13 tisíc ti dá tak na jeden 36gb a řadič

jinak šťourej, šťourej, jinak nás kluky z HK neporazíš a papír hoří dobře, nicméně nemá záruku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Oprava zdroja: Ednet 500W - napatia dava, ale komp neutiahne.
    Založil misokgb v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 07.06.2006, 18:05
  2. notebook do 30k se slušnou vybavou
    Založil PCborec v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.12.2005, 23:47
  3. jak vypínat komp - xpčka přes dálkové ovládání?
    Založil Jey v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 13.01.2003, 18:40
  4. ani zaboha nemuzu nainstalovat XPecka na svuj komp
    Založil Pocket v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 03.12.2002, 14:00
  5. Nestartuje komp - deska vinikem??
    Založil George v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 29.10.2002, 09:24

Pravidla přispívání