Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Brno taky vypadek asi 1.5h. Presne nevim, ale cele odpoledne mne nejede www.servis24.cz. Ted jsem psal kamaradovi at to zkusi a jemu servis24 jede(je pripojen pres cesnet nebo neco takoveho). Mne jen chvilema, ale kdyz mne nejel jemu jo. Ostatni stranky se zdaji, ze jedou bez problemu. Obcas se ztraci pakety. Muze nekdo potvrdit nefunkconost servisu24 na karnevalu?

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal chinook Zobrazit příspěvek
    Muze nekdo potvrdit nefunkconost servisu24 na karnevalu?
    Nemuzu..pze jsem to ted zkusil a prihlasil jsem se v pohode. Jen prihlasil, neni to muj ucet, takze zadne zmeny a prikazy jsem nezkousel.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Nemuzu..pze jsem to ted zkusil a prihlasil jsem se v pohode. Jen prihlasil, neni to muj ucet, takze zadne zmeny a prikazy jsem nezkousel.
    Tak jsem nasel kde je chyba. Mel jsem nastaveny stary dns server 81.27.192.33 a UPC asi zacal pouzivat jiny. Takze to je uz v pohode.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání