Odsuzuji ji a mám k tomů důvody, neměl jsem totiž ten problém zdaleka sám, stačí mrknout na fórum Creativu (na jejich webu) je tam (nejspíš víc než jeden) kilometrovej thread(y) lidí se stejným nebo podobným problémem a Creative se tváří, jako kdyby tento problém neexistoval. Kdyby to byla jedna karta nebo bych byl osamocený případ, tak fajn, ale takhle je něco shnilého ...
Technická podpora = škoda slov ...
Hercules má spoň snahu problémy řešit - viz frekvence updatů driverů - Creative tak 2x do roka a není to tím, že by všechno fungovalo, ale spíš na to IMHO pečou.
Problémy bych nesváděl na konfiguraci ani na ostatní HW, jelikož jsem ty svoje vyzkoušel cca v 10 nejrozmanitějších compech a výsledek byl všude stejnej (nefungovala tak, jak měla) a když přišla nová z reklamace, tak aniž bych cokoliv měnil, přeinstalovával, tak nová najednou fungovala, aspoň do tý doby, než šla znovu do kytek.
HW, který takto "funguje" a jehož podpora je taková, jaké se mi dostalo je podle mě šrot, kdo má jiný názor OK, můj je prostě tento a není vycucanej z prstu.
Ad GTXP - srovnávej srovnatelné a ne holou Audigy s kartou s rackem. Audigy s panýlkem, optikou atd. rozhodně nestojí míň, než zmiňovaný Hercules.

P.S. Je zajímavé, že pár lidí z okruhu mých známých Audigy prodalo a koupilo si jiné karty. Neovlivňoval jsem je a ne každý si koupil Hercula, ale žádný už Creativa. Asi ví proč

Sorry, že je to tak dlouhý ...