Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: výběr LCD TV - 66cm 16:9 dík za rady

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: výběr LCD TV - 66cm 16:9 dík za rady

Ahoj, nedavno jsem resil stejnej problem jako Ty a nejlip udelas, kdyz si zajdes do nejakyho z vsudypritomnych velkych obchodu s elektronikou a na danou televizi se podivas, jakej ma obraz atd.. byl jsem taky rozhodnutej koupit LG, prave pro jeji dost priznivou cenu, ale kdyz jsem ji pak videl vedle ostatnich, uplne jsem jasal, ze jsem ji nevzal, ted uz jsem z tech modelovejch znaceni vypadnul, tak nevim, kterou presne zminujes, ale jediny LG o kterejch se da uvazovat jsou modely posledni řady, jinak jsou ty telky uplne mimo(maj uplne ujety barvy - a to nejsem citlivka ). Samozrejme, kdyz ji pak budes mit doma, zadny primy srovnani mit nebudes a asi Ti to tim padem ani nebude vadit, ale jak jednou poznas lepsi, nebudes chtit jinak. Abych taky hodil aspon naky doporuceni, jako minimum bych videl Samsunga LE32s86, dale LE32r86 a pak LE32R87.. jsou, pravda, cenama o dost vejs a ty prvni dve maj taky mouchy, ale oproti LG to je nebe a dudy Drzim palce k dobrymu nakupu a hlavne konecne spokojenosti
    Sony Playstation 3, HP w2408, Logitech Z-5500 Digital

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

Citace Původně odeslal lullu Zobrazit příspěvek
    ...
    co obchod, to jine nastaveni TV. Neni problem mit v obchode "nektere" modely pripojene na HD zdroj videa a jine na zasumeny analog. Uz jsem videl i dve stejne Sonky vedle sebe a jedna mela obraz vyblity a druha v pohode. A dojit do kramu a ladit si tam tri TV vedle sebe chce nervy a cas.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Tak ja byt tebou dam tenhle dotaz na tvfreak nebo avmania a tam sou lidi co uz maj velky zkusenosti,myslim ze tam poradi lip.Tady je to predevsim o pc.Jinak taky mne tohle hledani idealni LCDTV pristi rok ceka,a v zaplave modelu se na to ani nahodou netesim,snad vyberu dobre.
    AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    co obchod, to jine nastaveni TV. Neni problem mit v obchode "nektere" modely pripojene na HD zdroj videa a jine na zasumeny analog. Uz jsem videl i dve stejne Sonky vedle sebe a jedna mela obraz vyblity a druha v pohode. A dojit do kramu a ladit si tam tri TV vedle sebe chce nervy a cas.
    Urcite bych tady nesrovnaval TV, do kterejch leze rozdilnej signal a ani jeden z prodejcu nemel TV nastavenou jinak, nez na default, ani teda nevidim duvod, proc by to delal.. Jinak opakuju LG hruza a jeste Grundig me opravdu zklamal, z pouzitelnejch televizi krome Samsungu byly jeste Panasonic a Philips, Sony(samsung) nezminuju, protoze jsou predrazeny.. Jinak TV freak je urcite dobry prolizt, ale odpoved na Tvuj dotaz bude, tipuju, Samsung LE32R86BD
    Sony Playstation 3, HP w2408, Logitech Z-5500 Digital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jakou lcd tv 37-40
    Založil Stanleyman v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 12.01.2007, 06:53
  2. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  3. Lcd Tv 32
    Založil aldafallout v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0