Hezka cislicka, ale bez dalsich udaju slouzi pouze k namasirovani ega nVidia ultrafans (ci intel, ci kdokoliv jiny...zalezi koho s kym porovnavate a koho potrebujete provokovat). Podivejte se na cisla intelu, znamena to, ze ma lepsi grafiky? Nebo vyssi zisky? Nebo jsou to ti pravi chlapci a ostatni jsou ti zli? Stacilo by pohledat hromadu materialu kde je zase jina company v necem lepsi. Nezapominejte, ze AMD nedela jen grafiky a IMHO vetsi problem pro AMD predstavuje Intel. Ocekaval bych, ze AMD bude soustredit vetsi pocet inzenyru na produkty budoucnosti (fusion). Pak se zase daji vytahnout AMD cervena cisla, u kterych malokdo rozlisuje investice a vysledek z provozni cinnosti atd. atd. Jinymi slovy, vzdy jde najit jednostrany pohled, otazka je jestli to ma smysl hledat.

Masstere chapu, ze to beres jako fanousek vylozene osobne, ale myslim, ze to obhajovani jedne company beres az moc do "krve".

Jenom pro doplneni, aby me nekdo neobvinoval z fanATIsmu. AMD fandim a vzdycky jsem jim fandil...prosazovali nove technologie, ackoliv na to casto doplatili. Ale kdybych si kupoval herni stroj, tak v tom bude grafika nVidia a procesor od Intelu.

Timhle postem jsem chtel vyjadrit znechuceni nad popichovanim, s nimz nemusite samozrejme souhlasit. Ale to neni duvod se do mne navazet...pokud souhlasite/nesouhlasite tak prosim SZ.