Hehe, já už se dávno smířil s tím, že počítače mě nikdy nepřestanou překvapovat. Není to prostě tím, že v některejch pci slotech to jde a v některejch ne?
Hehe, já už se dávno smířil s tím, že počítače mě nikdy nepřestanou překvapovat. Není to prostě tím, že v některejch pci slotech to jde a v některejch ne?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Tak mi to nedalo a zkousel se je ruzne kombinovat. Pri tomto hrani jsem prisel na to:
Obraz nabehne pouze v kombinaci-
1)je-li zapojena S3 a nad ni je Trident(tohle mi fungovalo, nejlepe v 2 a 3slotu, kdyz to bylo v 1 a 2, tak to obcas nenabehlo)
2pri prohozeni tedy je-li ve spod Trident a nahore S3, tak to nenabehlo nikdy.
3Kdyz jsem tam dal 3 karty tak mi to take nebehalo, dalsi kombinace jsem nezkousel uz me to nabavilo.
Nema nekdo tuseni, kde bych sehnal ovladace na win XP prof S3 trio64V2uz jsem nasel hafec ovladacu, ale zadne mi nechteji spolknout widle. Na tu tridentku mi to naslo ovladace samo, ale na S3 to ne a ne rozchodit
. Mam vyblite rozliseni, tak chci zkusit co to udela pri nainstalovani ovladacu i pro s3...
edit:
tady jsem hledal, ale zadne nezabiraji
ftp://ftp.cvut.cz/local/drivers/vga/s3.all/
Edit2: tak uz jsem se docetl, ze tohle nepujde
Naposledy upravil bless; 26.10.2007 v 16:12.
XP urcite maji ovladac na S3 trio. Problem je, pokud je tahle karta jako sekundarni - takto ji XP pouzit neumeji. Ty ji sice jako sekundarni nemas (nebo ano?), ale diky tomu harakidy se dvouma grafika je mozne, ze diky nejakemu konfliktu ji XP nedokazi detekovat.
Naposledy upravil Caleb; 26.10.2007 v 17:58.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)