Snad nebude vadit, kdzy to pisnu sem.
Mam GA-965P-DQ6 koupenou cca pred 3-4 mesicema zde. Je to rev.1.0
Zdroj CoolerMaster RealPower 550W
CPU C2D 6320
2x1024 ADATA Extreme e. kit
Nejprve se mi stavalo, ze komp se zapl a aniz by doslo k loadnuti biosu czylicky se restartoval. Pomohlo jen vzpnout zdroj. Tento stav se objevoval v nepretaktovanem i pretaktovanem stavu.
Takto sem komp pouzival par tydnu. Pote sem se musel zbavit case a cekal sem cca 3mesice na Antec Solo.....
Po smontovani kompu do Case nesel pustit. Zkousel sem jinz zdroj, vyndat mb z case, vzndat a zandat cpu. Zkousel sem ho pustit jen MB s jednou RAM bez GPU. Reset biosu atd... nic nepomohlo.
Druhy den sem prisel z prace a ejhle komp sel najednou zapnout a normalne par dni fungoval.
Vcera sem k nemu prisel a situace stejna. Opet nejde zapnout.
Pripada mi jak kdyby zustalo nejake hradlo stale preklopene, nebo to nejaky kondik drzel vypnute.
Uz sem z toho jelen. Deska je puvodne od Radima, takze nechci zbytecne reklamovat nez proverim vsechny moznosti.
Timto bych se chtel zeptat zdali nekoho napada mozna zavada ci ma nejake reseni.
btw. sem elektromechanik a kompu sem postavil nejake stovky. Tim se nechci nijak vytahovat, ale rici ze sem snad nic neopomenul a dodrzoval veskere zasady bezpecnosti pri sestavovani.
Nejvetsi prca na tom je, ze toto se stane vzdy me kdyz si delam komp pro sebe