Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
Do ted sem mel pocit, ze tu resite umisteni TVM/Dexon repraku v ozvucnici do auta - zkopirovat komercni sub je trosku neco jineho, ne?

2Check: z tveho posledniho postu mam pocit, ze ti ponekud dosly argumenty, to se muze stat, ale chtelo by si to zachovat trosku slusnosti.

2Tiktak: To je vsechno moc hezke co tu pises, ale mam pocit, ze jste orlandovi moc nepomohli - myslim, ze kdyby si mu readeji doporucil nejaky reproduktor napr. prave z oblasti autohifi, mel by mozna vetsi radost nez z povidani o profi instalacich. Nebo opravdu zastavas nazor, ze nez levny sub, tak radeji nic? To ze TVM a spol do auta nepatri beru i ja jako nezpochybnitelny fakt.
njn, mas pravdu, ze diskuze byla skutecne trosku o principu, ne o konstruktivni rade

Nicmene ja to osobne beru tak, ze nez vymyslet pro mne skutecne zvukove nehodnotnou tubu v ramci ceny par stovek, tak budu radsi skutecne bez "radobysubwooferu".
Bohuzel jsem na ruznych srazech slysel jak opravdu kvalitni instalace, tak i podobne home made hrombedny s extra levnymi reproduktory stavebnicoveho typu a opet rikam - nez tohle, tak radsi nic.
Moje doporuceni je holt neco pritlacit a mensi subik zakoupit z levnejsich rad Rainbow, Hertz, Phase, Rodek ci neceho podobneho a klido pak vytvorit potrebnou ozvucnici (v teto kategorii bych ani neresil bassreflex versus uzvarenku) a svuj ucel to splni pro nenarocneho az stredne narocneho posluchace hudby v aute, zvykleho na bezne tovarni ozvuceni (samozrejme tim myslim tak radio a dva pary repro).
Se slusnymi a k sobe sladenymi komponenty se da hudba v aute velmi pozvednout za skutecne par tisic, za par set to dle meho skutecne uzitecne bohuzel nejde.