Zdravim,
mam nasledujici problemek (uz jsem se to snazil resit v sekci SITE, ale ujalo se to jenom castecne, tak to zkusim zde)

Citace Původně odeslal cody1 Zobrazit příspěvek
Takze predevcirem se nam vratila MB z reklamace.
Presto, ze jsem se ptal reklamacniho technika zda mam narok na reklamaci (posilal jsem MB posledni mozny den = MB kupovana 17.9.2005 a odeslana 17.9.2007) Technik mi rekl, ze pokud ji odeslu dnes (to jest 17.9.2007) takze by v tom nevidel problem. No a kdyz jsem mu to po cca 10dnech volal tak mi rekl, ze samozrejme MB poslal zpet, protoze nemam narok na reklamaci, z duvodu, ze jim deska dorazila az PO!! Kdyz jsem mu do tel. rikal, ze jsem se ho minimalne 5X ptal jestli je uznani reklamace realne?? A ze bych byl nerad abych mel dva tydny rozdelane PC a pak mi prisla MB zpet s tim, ze nemam narok na uznani?! Tak mi na to rekl, ze mi to zapomel rict
Co je to s odpustenim za HOV*DO??
Toto spise patri do Reklamaci a § , ale nechci postovat na vice mistech (snad si toho nekdo vsimne i zde a poradi ?)
Muze mi nekdo rici jak to teda je ?? Hledal jsem to, ale nenasel (pokud to tady nekde je, diky za odkaz) Dle meho nazoru je dulezity den odeslani a ne den doruceni??
Geeker mi tam odpovedel toto:
Citace Původně odeslal Geeker Zobrazit příspěvek
Posilal jsi to na podaci listek? Pokud ano tak se jedna o jednoznacne chybu firmy ze z tohoto duvodu reklamaci neuznala.
Coz si myslim , ze by tak melo byt.
Citace Původně odeslal cody1 Zobrazit příspěvek
Samozrejme, ze k tomu mam podaci listek s datem 17.9.2007.
Myslim si , ze je to tak jak pisu: dulezity je den podani. Preci kdyz jim poslu neco cemu konci zaruka v patek a jim to prijde ve stredu a budou mit 3tydny dovolenou, tak neprijdu o zaruku?
Jenom bych rad vedel kde je to napsane ?? V obcanskem zakoniku to nemuzu najit.
Ale stale to nemohu naji kde je to napsano ofico v nejakem § ??
Ted jsem nekde vyhrabl toto:
"Reklamaci musíte uplatnit nejpozději poslední den záruční doby, kdykoli v provozní době prodávajícího. Prodávající je povinen podle zákona na ochranu spotřebitele zajistit, aby v jeho provozovně byl po celou provozní dobu přítomen pracovník pověřený vyřizováním reklamací. Častá praxe některých obchodníků, kteří odmítají přijímat reklamace s tím, že příslušný pracovník, který může reklamaci přijmout, bude v provozovně přítomen pouze v určitou hodinu, je tedy protiprávní, "
V tom pripade by znamenalo, ze mam smolika

Muze mi to tedy nekdo osvetlit (jestli to tady nekde je? Tak se omlouvam , ale fakt jsem to nenasel)
Abych vedel jestli tomu mam jeste venovat cas, nebo to hodit za hlavu?
Predem mockrat diky.