Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Čo tak inovovať - Pravidla pro podpis/Avatara?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Talking Re: Čo tak inovovať - Pravidla pro podpis/Avatara?

Mno ako sledujem je vela ludí proti, preto : Nemožte povoliť obrázok v podpise spolu s avatarom 180x100 (120KB), len mne

Bolo by zaujimavé sledovať ako sa to ujme. Dalej tu mám ešte jednu možnosť a tou je postovanie toho obrázku do každého svojho postu, tak aby to vyzeralo ako podpis, ale bude haluz, keď ma bude dakdo qvotovať

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    300

Standardní Re: Čo tak inovovať - Pravidla pro podpis/Avatara?

Citace Původně odeslal Semik Zobrazit příspěvek
    Mno ako sledujem je vela ludí proti, preto : Nemožte povoliť obrázok v podpise spolu s avatarom 180x100 (120KB), len mne

Bolo by zaujimavé sledovať ako sa to ujme. Dalej tu mám ešte jednu možnosť a tou je postovanie toho obrázku do každého svojho postu, tak aby to vyzeralo ako podpis, ale bude haluz, keď ma bude dakdo qvotovať
    R U dumb or dumber? jakmile se udelal jedna vyjimka, tak se na adminy vrhnou dalsi desitky lidi, kteri budou chtit to same...

to ti fakt nestaci jen linky? nebo si fakt potrebujes za kazdou cenu honit ego timto zpusobem? bylo ti to tu uz nekolika lidmi vysvetleno, ale stejne porad opakujes to svoje, jako bys neumel cist, nebo nechtel rozumet...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Cool Re: Čo tak inovovať - Pravidla pro podpis/Avatara?

Ok, návrh bol asi zamietnutý nie? Skláňam sa pred vedšinou LOCK

(To neni podpis, ale súčasť postu... )
    Naposledy upravil Zilla; 30.09.2007 v 10:32. Důvod: To neni delete, ale uprava postu...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Čo tak inovovať - Pravidla pro podpis/Avatara?

Citace Původně odeslal Semik Zobrazit příspěvek

tak to editovani/postovani do kazdeho postu uz jsi zacal jak koukame. takze za to nedostanes jenom K-, ale take dalsi bonus. promin, ale bud se zacnes chovat jako rozumny clovek, anebo se proste nemame o cem bavit.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pravidlá vkladania obrázkov na diskusnom fóre ocguru.cz
    Založil GABO v sekci fóra Zprávy od Administrátorů
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 24.10.2005, 11:49
  2. Nova pravidla!
    Založil Fox!MURDER v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 153
    Poslední příspěvek: 02.07.2004, 00:13

Pravidla přispívání