Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Razer DeathAdder

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Razer DeathAdder

Zkousim co vemu, postavil jsem proti sobe Death Adder a Logitech MX 400. Neda se to moc porovnavat, vim (ale ostatni Razery maji nic moc senzory, Copper mi skakal na podlozce, Logitech zase dela vsechny nove bezdrat mel jsem pul roku MX610 a to je tragedie, lepsi uz byla starsi LX7)

Senzor u Death Adderu je genialni, testoval jsem pouze praci ve Windows a Enemy Eerritory - QUAKE Wars Demo, s Razerem neni problem pri zoomu snipera na dalku trefovat bezici lidi, s Logitechem je, pocukava, neni proste tak presny, je to HODNE poznat. Necekal jsem to Takze na hry je to uplne jasne. Jenze hry hraju celkem malo a ve Windows je Razer nic moc. Vadi mi extremne hlucne tlacitka (stisk), leve, prave, bocni a dokonce i roller! U rolleru mi vadi i pomerne tuhy scrolling, az moc... a taky jsem zvykly na VPRED/VZAD v prohlizeci pomoci naklopeni rolleru, coz samo Razer neumi. Tak resim dilema co vzit

A jeste mam otazku na majitele Death Adderu, nevadi vam citlivost praveho tlacitka? Nejednou se mi stalo, ze ho zmacknu omylem, staci o nej lehounce zavadit a je hotovo

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Na citlivost tlacitek si zvyknes. Dulezite je aby mys neproklikavala a to se ti u razera nestane.

To pocukavani logitecha muze byt zpusobene podlozkou, protoze snimace maji plus minus rovnocene. (sam mam logitecha G3 a musel jsem vymenit podlozku, protoze jsem myska pri rychlem pohybu nesnimala povrch).

Pokud hry nehrajes, tak vem tu, ktera ti sedne vice a bude nejprijemnejsi na praci co delas.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal comm Zobrazit příspěvek
    U rolleru mi vadi i pomerne tuhy scrolling, az moc... a taky jsem zvykly na VPRED/VZAD v prohlizeci pomoci naklopeni rolleru, coz samo Razer neumi.
    To vazne? Tuhy roller? Urcite byl ten DeathAdder novy? Ja jsem byl prave prekvapeny, ze neklade skoro zadny odpor a kolikrat jsem otocil az moc.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

co mas za podlozku?? ja mam diamonbacka, ale testoval jsem i jiny mysky a mam dve podlozky, jedna hodne oldschool "Ucetni a.s." - klasicka stara latkova a ted mam steelpad 4D a zadna dobra mys mi ani na jedny z techto dvou nikdy neskakala...
    Kamos si koupil v ikei tenky plastovy kuchynsky prkynko a taky mu na tom diamonback neskace. jinak souhlas ze deathdder rulez, jen ta cena...

Citace Původně odeslal comm Zobrazit příspěvek
    Zkousim co vemu, postavil jsem proti sobe Death Adder a Logitech MX 400. Neda se to moc porovnavat, vim (ale ostatni Razery maji nic moc senzory, Copper mi skakal na podlozce, Logitech zase dela vsechny nove bezdrat mel jsem pul roku MX610 a to je tragedie, lepsi uz byla starsi LX7).

Senzor u Death Adderu je genialni, testoval jsem pouze praci ve Windows a Enemy Eerritory - QUAKE Wars Demo, s Razerem neni problem pri zoomu snipera na dalku trefovat bezici lidi, s Logitechem je, pocukava, neni proste tak presny, je to HODNE poznat. Necekal jsem to Takze na hry je to uplne jasne. Jenze hry hraju celkem malo a ve Windows je Razer nic moc. Vadi mi extremne hlucne tlacitka (stisk), leve, prave, bocni a dokonce i roller! U rolleru mi vadi i pomerne tuhy scrolling, az moc... a taky jsem zvykly na VPRED/VZAD v prohlizeci pomoci naklopeni rolleru, coz samo Razer neumi. Tak resim dilema co vzit

A jeste mam otazku na majitele Death Adderu, nevadi vam citlivost praveho tlacitka? Nejednou se mi stalo, ze ho zmacknu omylem, staci o nej lehounce zavadit a je hotovo
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Podlozky ruzne, nejvic skakal na latkove SteelPad QCK Mini.

Jinak Death Adder umi sam pro sebe nastavit jine Hz pro refresh, takze ostatni zarizeni jedou na 125Hz, Adder na zvolenem, defaultne je to 500. Rozdil mezi 500 a 1000 uz ale nepozoruju.

Lepe se mi drzi MX400 a ma krasne tiche tlacitka, ale porad me bere senzor Razeru, chtelo by to namontovat do Logitechu

UPD: tak jsem se rozhodl nevzit ani jednu. MX400 ma senzor na prd, Razer hlucne tlacitka a celkove je takovy "divny" (az na senzor, to je spica) po peti minutach mam z neho zpocenou ruku, u ostatnich mysi v pohode
    Naposledy upravil comm; 26.09.2007 v 23:12.

Standardní Re: Razer DeathAdder, Update FW

Rozdil mezi 500Hz a 1000Hz trosku pozoruju (jedu 1000), ale to je dane malou sensitivitou, hracskou rukou a moji zmlsanosti, poznam kazdy drobny rozdil pri pohybu
    Jen tak jsem zkusil 125 Hz a reknu vam, nevim jak sem driv mohl hrat s takle skubanym pohybem. I obyc MS optical plus na 500Hz je jak progamingova myska.

A jeste jedna informace pokud nezaznela z webu Razeru : DA firmware 1.21 muze zpusobovat chybu v kompatibilite, problemy s napajenim ci podavat spatny vykon mysky na urcitych MB.(rychlopreklad)
    Updatuje se na verzi 1.25 a chce to razer driver 1.08

Razer doporucuje provest update i kdyz vase deska neni na seznamu.

Postizeny chipsety: I865P, 865PE, Nforce4Ultra, 650i, 680i, Intel P965 express chipset, P965 s SB i82801HR

zdroj: http://www.razerzone.com/edm/DA/da.php

primej link na update http://www.razersupport.com/index.ph...id=99&nav=0,11

Zdravim.. mam malej problem s hlodavcem DeathAdder. K mysi jsem nainstaloval nejnovjejsi drivery 1.08, nastavil jsem 1800DPI a 1000Hz, ale MouseRate Checker ukazuje stale maximalne 500hz. USB jsem nataktoval na 1000Hz aplikaci USB_Mouserate_Switcher_v1.1, ale vubec to nepomohlo. A cim pomaleji mysi pohnu, tim mensi je frekvence. MRC ukazuje i hodnoty kolem 5Hz a kurzor se pri pomalem pohybu dost seka Nevite nekdo jak to resit? p.s.: Zkousel jsem nahrat FirmWare 1.25 ale pokazde mi to napise ze se update nezdaril, at odpojim mys a zkusim to znovu
    Diky za pripadnou radu.
    p.s.:Ted jsem ji jeste zkusil zapojit do predniho USB a MouseRateChecker ukazoval od 5Hz az po 3500Hz! ..pri pomalem pohybu se stale zasekava
    (podlozka Razer-eXactMatXspeed)
    dawidblog.wordpress.com

|PentiumD930@3750|ASUS_P5WDH|CORSIARXM2S6400_2048MB|MSI_GF800GTSOC_320MB|

Tak jsem se prave dozvedel, ze pri pomalem pohybu jakekoliv mysi je doba odezvy take velmi nizka Je to pro me trosku zklamani, ale holt se s tim musim smirit. Vypada to ze jediny nastroj ktery pracuje s presnosti 1pixelu je tablet.
    Ale i tak je DeathAdder naprosto skvela myska Dokonale mi padne do ruky a tlacitka jsou skvele rozvrzena! A hlavne je to poradnej kus mysi, zadny malinky siditko
    p.s.: kdyby nekdo nasel hlodavce co si udrzi odezvu i pri jemnych pohybech, dejte mi vedet, moc mi to pomuze. Dikys
    dawidblog.wordpress.com

|PentiumD930@3750|ASUS_P5WDH|CORSIARXM2S6400_2048MB|MSI_GF800GTSOC_320MB|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Razer Diamondback
    Založil NeO_01 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 29.11.2006, 11:41
  2. Razer a chybný dvojklik na LMB
    Založil Astarti v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.10.2005, 19:36
  3. Razer Diamondback mi nejde nadstavit
    Založil a12a v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.09.2005, 19:59
  4. RAZER DIAMONDBACK a RAZER VIPER -- JAKA JE?
    Založil VARIAL_ISM v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.09.2005, 12:29
  5. Razer RZD-1600 nebo Logitech MX518 Gaming??
    Založil a12a v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 30.08.2005, 16:58

Pravidla přispívání