Mas v zalozce Audio zaskrtnute "Zachytit audio zaznam pres interni ADC" ? (vpravo dole)
Mas v zalozce Audio zaskrtnute "Zachytit audio zaznam pres interni ADC" ? (vpravo dole)
Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C
Mohol by to byt aj konflikt IRQ, skus ju nainstalovat do ineho slotu, mozno pomoze. 800 duron by s nou nemal mat problemy. Rozlisenie mas pal?
podpis............................................ ............ načo?
volne pci sloty uz nemam, musel bych prehazovat vice zarizeni. kazdopadne irq kolizi by win snad hlasily..?! jinak pal mam, viz http://members.chello.cz/moris/fly2000.jpg
podotykam, ze pri nezachytavani zvuku je obraz zcela plynuly.
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
mam vytizeni 40-70% s tim ze zbytek systemu je temer idle (max do 10% vsechny ostatni procesy dohromady). zkousel jsem pal i ntsc, ale nejaky rozdil jsem moc nepozoroval. koupil jsem si jack-jack kabel, abych to zkusil externe propojit, ale bohuzel nenachazim co zapnout ve fly, aby to poustel pres toho jacka. resp na te tv karte neni zadny line-in (out) vystup, je tam pouze port pro infra, tv signal, fm in, A/V in. do A/V in jsem dal takovy hub, ktery obsahuje porty oznacene S-Video, Comp, R, L. Zkusil jsem do portu Comp dat jacka a druhy konec do Line in na zvukovce, ale ke kyzenemu efektu prehravani pres jacka to nevedlo (vypnul jsem samozrejme zachytavani pres PCI).
predpokladam, ze musim nekde v settings nastavit neco jineho.. ?
Mozno som to nepochopil, obraz mas trhany ked nahravas, alebo aj ked len pozeras TV?
podpis............................................ ............ načo?
Na karte by mel urcite line out vystup ve forme jack 3.5 byt (pokud nemas nejakou jinou verzi s 10bit prevodniky s digital audiem pod PCI, (chipset 7135E?).
Vystup poznas jednoduse, staci vzit sluchatka a jet po 3,5 vystupech a odkud to bude pri pustene TV hrat - ten to je
K rozchozeni zvuku pres 3.5 jack propojku do zvukovky je samozrejme potreba spravne nastavit v mixeru zvukovky, ktery vstup se ti ma zapinat a ktere maji zustat vypnuty, a rovnez ktere vystupy maji bezet a ktere zase ne.
Jde samozrejme taky o to, jakou mas nastavenou normu pro zvuk pri pustenem Fly, tedy typicky Pal B, D by se mel chytnout (nektere domovni rozvody kabelovek jedou vice programu a taky pouzivaji obe normy pro zvuk, takze i to hraje roli).
Nicmene rozchozeni tehle karty (pokud mas skutecne Video Wonder III) ve Fly2000 pres jack propojku je skutecne relativne bezproblemove, jen bych jako prvni u kazdeho kanalu zkontroloval nastaveni normy pro zvuk, vystupni kanal a spravne zapojeni jack + nastaveni mixeru zvukovky.
Pokud bys to nerozchodil, hod si do googlu "genius fly2000 blizzard" a tam si najdi odkaz na volny/blizzard - tam mas vse polopaticky vysvetlene a i s obrazky![]()
Naposledy upravil tiktak; 25.09.2007 v 01:36.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)