A2500+: Tu tvoji case jsem už viděl, ale nemám v plánu dělat nic tak náročného (tohle bych opravdu nezvládl).
Co se týče práce, tak ten čas mi vůbec nevadí, nepočítám s tím, že to budu mít za den hotové. Stavím to proto, že mě to baví
K rámu case chci něčím připevnit chladič tak na takové místo, aby v pohledu ze předu čouhala žebra celá ven (viz obr.) Může to být cokoliv, třeba malý L profil, nějáký držák. Idálně, aby to neodvádělo teplo z chladiče, no a jenom to sešroubovat dohromady. Do bočnice (tmavě modrá) vyříznu díru o něco větší, než je chladič. Bočnice bude v místě kolem chladiče dosedat na nějákou desku (světle modrá), deska bude přidělaná k chladiči. Tak budu moct bočnici klasicky odsunout a sundat, a bude dosedat na celek case+chladič bez velkých mezer.
Heatpipe v Zalmanu jsou hlavně malé. A taky nevím, jak dobře by šly ohnout.
Ty měděné bloky budu vrtat buď v práci na stojanové vrtačce, ale nevím jak moc se mi to podaří přesně vyrtat, a vrtačky taky nejsou v nejlepším stavu. Nebo skusím sehnat nějákého zámečníka, který by mi to dokázal přesně vyvrtat.
Psal jsem, že vše zůstane tak, nebudu nic přestavovat, jen GPU a CPU budu chladit těma Al profilama. Na dalších věcech budou pasivy (chipset-už mám pasiv, mosfety-možná nebude ani potřeba, hdd-už mám silencer) a malý průvan uvnitř bude dělat 120mm vetrák ve zdroji, a kdyby to nestačilo, tak bych přidal další out-take 120mm na nízké otáčky (tomu bych se rád vyhl).