Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: stavba napul pasivniho heatpipe chlazeni

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: stavba napul pasivniho heatpipe chlazeni

A2500+: Tu tvoji case jsem už viděl, ale nemám v plánu dělat nic tak náročného (tohle bych opravdu nezvládl).

Co se týče práce, tak ten čas mi vůbec nevadí, nepočítám s tím, že to budu mít za den hotové. Stavím to proto, že mě to baví

K rámu case chci něčím připevnit chladič tak na takové místo, aby v pohledu ze předu čouhala žebra celá ven (viz obr.) Může to být cokoliv, třeba malý L profil, nějáký držák. Idálně, aby to neodvádělo teplo z chladiče, no a jenom to sešroubovat dohromady. Do bočnice (tmavě modrá) vyříznu díru o něco větší, než je chladič. Bočnice bude v místě kolem chladiče dosedat na nějákou desku (světle modrá), deska bude přidělaná k chladiči. Tak budu moct bočnici klasicky odsunout a sundat, a bude dosedat na celek case+chladič bez velkých mezer.

Citace Původně odeslal A2500+ Zobrazit příspěvek
    ty heatpipe jsou drahe, myslim ze bys udelal lepe kdyby sis koupil zalmana na pevny disk a z toho heatpipe vybral, jdou vytahnout uplne krasne a je jich tam 11.
    Heatpipe v Zalmanu jsou hlavně malé. A taky nevím, jak dobře by šly ohnout.

vrtani toho bloku na procesor neni tak jednoduche jak se zda, vrtal jsem ho na vrtacce upnute na stojanu a vysledek neni zrovna dvakrat dobry, chce to poradne vybaveni, takze si to treba nech udelat v nejake zamecnicke dilne ale doma to rucni vrtackou urcite presne neudelas.
    Ty měděné bloky budu vrtat buď v práci na stojanové vrtačce, ale nevím jak moc se mi to podaří přesně vyrtat, a vrtačky taky nejsou v nejlepším stavu. Nebo skusím sehnat nějákého zámečníka, který by mi to dokázal přesně vyvrtat.

nevim jake chces volit usporadani komponent ale treba jeden tichy 120mm ventilator bych do skrine urcite dal
    Psal jsem, že vše zůstane tak, nebudu nic přestavovat, jen GPU a CPU budu chladit těma Al profilama. Na dalších věcech budou pasivy (chipset-už mám pasiv, mosfety-možná nebude ani potřeba, hdd-už mám silencer) a malý průvan uvnitř bude dělat 120mm vetrák ve zdroji, a kdyby to nestačilo, tak bych přidal další out-take 120mm na nízké otáčky (tomu bych se rád vyhl).
    Naposledy upravil Firuz; 23.09.2007 v 17:11.
    . . . if you dont live for something you will die for nothing
    Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
    M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
    C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání