Výsledky 1 až 25 z 329

Téma: jan555

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    286

Standardní Re: jan555

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Suchoj Su-31M v akci ...
    typicka plakatovka pro me bezchybny ... jinak zbyly letecky fotky sou taky pekny, ale u 2 a 4 mi opravdu vadi, ze tam neni obloha modra ... k tomu litani prece patri

no protoze sam mam rad kycovky...davam hlas 5tce. takova nadhera tam nahore..strasne klidna a pohodova fotka.!
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

mne se kompozicne libi dvojka, ale chybi mi tam trosku ta barva oblohy
    a pak trojka, ale jak psal Zdenek, taha mi oci ten sloupek+neco bileho vzadu u lesa - je to sice uz hodne detail, ale protoze letadylko smeruje tim smerem, tak moje oci se tam divaji take

k tem detskym fotkam: ta ruka je pro me temer dokonala
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Zpracoval jsem první část fotek z Norska, tak dávám alespoň pár na ukázku. Není to "reprezentativní" vzorek, je docela těžké něco vybírat - když vyjde počasí, je i na úplném začátku jara Norsko (alespoň pro mě) fantastické a doslova na každém rohu je na co koukat a co fotit ...

Něco málo z krajinek:

Něco málo z rybaření:

Tentokrát nemám žádné "místní" portréty, protože jsem za celou dobu potkal místních jen pár (a to asi doslova). Předem díky za jakýkoliv komentář!
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Předpokládám, že většinu lidí nejvíc osloví jednička, ale u mne vede jednoznačně čtyřka. Jen mi připadá, že je oproti většině ostatních trošku tlumenější v barvách/kontrastu, ale každý máme jiný monitor...
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    307

Pekný fotky z Norska. Fotky Jaromíra Dobrého a jeho úlovky jsem viděl již na www.rybolovnorsko.cz. Musím se přiznat, že mě na nich zajímají především úlovky, protože tam taky jezdím (a za měsíc se zase chystám).
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

me se urcite libi 2 a 5, mam rad takove neobycejne veci u te 5 je to dobry postreh Jinak zajimave, jsem zvedavej na dalsi. Jinak zda se mi nebo tam je casto pouzit blesk?

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Jen mi připadá, že je oproti většině ostatních trošku tlumenější v barvách/kontrastu, ale každý máme jiný monitor...
    Díky. Všechny fotky (tady s vyjímkou BW) jsou zpracované stejným (velmi jednoduchým a dost málo "přikrášlujícím") workflow a byť to sám tak fakt nevidím, tak asi jedinou možnou odpovědí je světlo ...

Citace Původně odeslal daso Zobrazit příspěvek
    Pekný fotky z Norska. Fotky Jaromíra Dobrého a jeho úlovky jsem viděl již na www.rybolovnorsko.cz. Musím se přiznat, že mě na nich zajímají především úlovky, protože tam taky jezdím (a za měsíc se zase chystám).
    Znám, kolegové se s nimi tuším znají osobně, tohle je z otevřeného moře v http://www.rybolovnorsko.cz/bakkan-wahl/ . U nás kombinace povětšinou extrémně pěkného počasí (nestěžuju si) a faktu, že ještě minulý týden nedorazili sledi, zajistila, že jsme na nějaké "kapitální" úlovky mohli rovnou zapomenout a mezi všemi, kdo tam v tu dobu byl, bylo maximum svorně pro tresku, mníka i halibuta kolem 10 kg. Tak hodně štěstí ...

Citace Původně odeslal Skodik Zobrazit příspěvek
    Jinak zajimave, jsem zvedavej na dalsi. Jinak zda se mi nebo tam je casto pouzit blesk?
    To se fakt jen zdá ... Blesk jsem dohromady použil asi u deseti fotek a jen shodou okolností je jednou z nich ta poslední tady. Díky za komentář.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. GeIL 512MB DC UltraX-XL DDR400 CAS 1.5
    Založil Krimi 2000 v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 22.07.2005, 09:11
  2. Zmeny na admin. postoch / zmeny moderátorov a pod.
    Založil Spec v sekci fóra Zprávy od Administrátorů
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 26.05.2005, 23:26
  3. program na limitovanie down/up
    Založil Orcus v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 15.04.2004, 08:35
  4. Ako este dalej air-cooling / Co este skusit?
    Založil Jurajko v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 26.02.2004, 22:09

Pravidla přispívání