Tak tento samsung co mam teraz 226CW je uplne bez jedinej chyby a ma uplne genialny obraz aj farby aj odozvu proste vsetko... len tak trochu ma trapi ze v servise hovorili ze na samsungy maju najviac reklamacii ale tak zase dnes som sa pytal v jednom shope kde som bol nejake papiere zaniest a tam mi vysvetloval ze pri samsungovom znaceni modelov znamena cim je pismeno dalej v abecede tym horsi monitor a tym viacej aj mavaju reklamacii , povedal ze na C-ckovej rade ako je moj nemava moc reklamacii ale ze uz sa stalo 2x ze novy monitor na predajni nesiel ale inak nic .Tak neviem mozno natom nieco bude, ja som len milo prekvapeny ze tento Samsung mam pusteny 10 hodin denne vkuse a ked ho zozad hocikde chytim je studeny mozno mierne vlazny ... zato predosle LCD-cka boli vecsinou horuce po celom dni ,asi to bude to nove podsvietenie co tam samsung nainstaloval lebo aj spotreba v papieroch mu klesla na 45W pri tomto modeli hmm ja som spokojny a nepisem ze nekupovat Samsung ... ale pisem ze pri kupe Samsungu si radsej prezret balenie a ak sa da vyskusat -