Nie praveze to je spravne a chvalim ze tam boli tie nalepky z menom co znamena ze to niekdo kontroloval preto som to zvyraznil ... sorry ak to vyzera inak .
Na tom prvom samsungu bola este aj nejaka nalepka reklamna a na tomto druhom nebola no totalny bordel tam maju,
zo Samsungu mi odpisali ze sa mi ospravedlnuju ale pri vyrobe sa stavaju chyby atd. tak som im este odpisal ze sa tam nachadzali nejake nalepky co na tom druhom neboli ako nieze by mi to chybalo len tym naznacujem bordel vo vyrobe a to totalny ked kazdy kus balia ako sa im zachce a scim sa im zachce ...
Tak upozornenie pre ostatnych ked budete kupovat LCD Samsung zo slovenska tak hladajte vsade mozne ci tam je nejaka nalepka s menom co znamena ze to ta osoba testovala ak tam nebude tak si ho v obchode radsej dobre vyskusajte lebo ja som dneska mal infarktove stavy pritom .
A este v aut. servise ked som im povedal ze doteraz som mal Philips LCD-cka a nikdy som nereklamoval ani nebol v servise a to ani perfect panel som nekupoval a ze teraz som prvy krat kupil Samsung tak technik povedal ze mno chudak .Ach ... vsade ospevuju kvalitu obrazu len o kvalite vyroby sa mlci a viem uz aj preco ...
EDIT foto toho prveho 226 CW :
Tamta biela ciara hore co je tam teda byt nema to je cely riadok pixelov co boli biele stale

Odpověď s citací