Výsledky 1 až 25 z 303

Téma: GA P35-DS4- zkusenosti, tipy, atd. ...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: GA P35-DS4- zkusenosti, tipy, atd. ...

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Poznatek k biosu: permanentni BSOD. Nedoporucuju.
    Vtipny je, ze F6 nejde flashnout zpatky...
    To divný je a co překopírování BIOSu ze záložní (DualBoot) flashky?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    To divný je a co překopírování BIOSu ze záložní (DualBoot) flashky?
    No to uz se potreti ptam o co jde a doted mi to nikdo nevysvetlil... Nic takovyho nikde nemam.

Prvně upozorňuju, že nemám P35-DS4 ale 965P-DS4, ale předpokládám, že vybavenost BIOSů bude velmi podobná.

Když vlezeš do SETUPu/BIOSu, tak je v dolní části nápověda a jedna Fx klávesa (tuším F6 nebo F9) je označena DualBoot, po stisku této klávesy se otevře nové menu, kde je možno měnit pořadí BIOSů (1.ROM, 2.ROM), kopírovat z aktivního do záložního a naopak.

Pokud bys to nemohl najít, tak udělej fotku úvodní obrazovky BIOSu. Já bych ji mohl udělat až véčerom.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Doufam, ze nebudu zase za blbce - ale dal bych pul prstu do ohne, ze jsem nic takovyho nikde nevidel. Ani v manualu.
    Ale urcite se podivam.
    Jak by to melo fungovat, jako zaloha biosu? Resp. obdoba DFI Lanparty, moznost vyberu biosu bez flashovani?

Na desce jsou dvě epromky a v tomto menu si můžeš vybrat, ze které budeš startovat jako první (když se z ní start nezdaří, tak se automaticky použije ještě druhá).
    Navíc je tu možnost kopírovat epromky mezi sebou či flashovat BIOS do jedné z nich z diskety (nepotřebuješ pak bootovací disketu, ale stačí na ní mít jen rozbalený soubor s BIOSem).

Zkoušel někdo nastavovat ... ted nevím přesne jak se to jmenuje je to v těch skrytých položkách. Myslím ze je to System porformance, možnosti standart , neco, extrem. Má to něaký vliv na výkon či stabilitu při OC... ? Mě se zdá proti standard ta druhá položka mírně zrychllila super pi 2M asi o pul vteřiny tu třetí jsem nezkoušel.
    A pak co znamená High Speed DRAM Settings , možnosti Option 1 a Option 2. .
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Citace Původně odeslal aless Zobrazit příspěvek
    A pak co znamená High Speed DRAM Settings , možnosti Option 1 a Option 2. .
    Jestli se to chová stejně jako u 965P-DS4, tak při vysokých taktech pamětí (nad 1000MHz) mi už s option 1 nechtěly paměti běhat (nenaběhl ani memtest), ale s option 2 sem se dostal mnohem výš (skoro o 100MHz).
    Jenže POZOR! Option 2 má/měl jednu velkou neřeset, že při restartu PC (i nepřetaktovaného) jej vypnul, pak na cca 1s zapnul, znovu vypnul a zapnul.

Jak prinutit pocitac, aby bootoval z flashky? Nijak se mi to nepovedlo. Pet moznosti USB hdd, CD, disketa nebo kdovico jsou pekny, ale nic nespada do kategorie "flashka".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus Blitz Formula P35 - zkusenosti, rady, nazory ...
    Založil Slimák v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 13.08.2007, 11:44
  2. Mate nekdo zkusenosti s Gigabyte GA VT880 Pro? LOCK & DE
    Založil Paja_K v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.08.2004, 09:39
  3. Kingston HyperX DDR370 - testy, zkusenosti, tipy
    Založil Octopuss v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 45
    Poslední příspěvek: 08.04.2003, 09:02

Pravidla přispívání