Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: PPL - okraden o tisicovku, jak resit?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: PPL - okraden o tisicovku, jak resit?

macher: Myslím, že tě chápu, myslím, že Grizzzly má v podstatě pravdu a že xvojta ne.
    Není to tvoje blbost, je to jen tvoje chyba (a to je rozdíl). Za chybu si zaplatil a taky si udělal podle mě maximum abys ji napravil! Víc toho nevymyslíš, takže je na čase pustit to z hlavy, jinak se té nasr*nosti nezbavíš. Poučení tě stálo litr, tak to ještě není tak zlé.
    Na tvém místě bych byl možná nasr*ný ještě víc a udělal bych podle všeho to samé co ty. Už jsem vlastně v podobné situaci byl a uspěl, ale to je jiný příběh...
    Myslím, že ani tak nejde o objem peněz, které tě to stálo, ale o objem nasr*nosti a kvůli tomu to ještě z hlavy nepouštíš.... ale šance jsou mizivé, tak to nech plavat.
    Myslím, že pokud by byla vyšší šance na získání peněz zpátky, tak bys to podnknul i kvůli mnohem nižší částce, prostě jen kvůli té nespravedlnosti a kvůli principu, prostě jen proto, aby mu to tak hladce neprošlo.... to znám... a to je taky jiný příběh (pamatuješ rikso?)
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Senior Member Avatar uživatele macher
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: PPL - okraden o tisicovku, jak resit?

Citace Původně odeslal Connor Zobrazit příspěvek
    macher: Myslím, že tě chápu, myslím, že Grizzzly má v podstatě pravdu a že xvojta ne.
    Není to tvoje blbost, je to jen tvoje chyba (a to je rozdíl). Za chybu si zaplatil a taky si udělal podle mě maximum abys ji napravil! Víc toho nevymyslíš, takže je na čase pustit to z hlavy, jinak se té nasr*nosti nezbavíš. Poučení tě stálo litr, tak to ještě není tak zlé.
    Na tvém místě bych byl možná nasr*ný ještě víc a udělal bych podle všeho to samé co ty. Už jsem vlastně v podobné situaci byl a uspěl, ale to je jiný příběh...
    Myslím, že ani tak nejde o objem peněz, které tě to stálo, ale o objem nasr*nosti a kvůli tomu to ještě z hlavy nepouštíš.... ale šance jsou mizivé, tak to nech plavat.
    Myslím, že pokud by byla vyšší šance na získání peněz zpátky, tak bys to podnknul i kvůli mnohem nižší částce, prostě jen kvůli té nespravedlnosti a kvůli principu, prostě jen proto, aby mu to tak hladce neprošlo.... to znám... a to je taky jiný příběh (pamatuješ rikso?)
    jj, tak nejak... ted po tydnu jsem to jiz pustil z hlavy a automaticky pri kazde platbe pocitam vickrat - i v tescu pri 400 kc, takze alespon neco z toho a jednou mi to snad usetri hodne penez

ono je to alespon na neco dobre - clovek se sice kontroluje, pocita vickrat atd, ale od toho co se mi to stalo s PPL, tak podvedomo davam proste pozor s velkym P pri kazde platbe, coz vyzaduje se alespon jednou spalit a poucit

Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
    DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
    Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
    Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
    Vehicle BMW 525i, full vybava :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání