Citace Původně odeslal Bob van Sikorski Zobrazit příspěvek
fakt promiň, ale ne každý je čestný jako mirek dušín. holt když si mu bez ostychu šoupnul tisícovku navíc, tak se pak nediv, že ti ji neběží vrátit. a to prostě proto, že ... no, opakoval bych ten blábol s dušínem.
jj, je to ma chyba... kazdy tyden mi dorazi odhadem tak 50 baliku (messenger, ppl, dpd). nejlepsi zkusenosti mam s messengerem, nejhorsi s ppl. bezne mam vse placeno prevodem, ted jsem nahodou mel hotovost navic, tak jsem si rikal, ze se toho "zbavim" a nebudu muset to banky.

jednou se mi stalo (tak asi 2 roky back), ze jsem platil messikovi docela hodne a mel jsem to fakt v drobnych (tusim kolem 250 dvoustovek). ja to pocital, ridic to pocital vse ok a pak asi za hodku a pul mi volal, ze se to znovu pocitalo, ze jsem mu dal omylem o 1ks navic, ze se omlouva a vrati mi to pri dalsim doruceni...

taky mam jako hobby VSK Terc - je to polokub, polohospoda, pristup k penezum tam z povahy cinnosti ma kazdy a nepamatuji se, ze by neco zmizlo (tercaku je kolem 25). osobne by me vubec nenapadlo takhle nekoho okradnut, ale jak rikam... jsem naucen na jine prostredi asi

proste jsem si zafixoval, ze jdu platit 9k, vytahnul jsem 9k, pak koukam, ze mam i drobne, tak jsem pridal 907 a vubec me nenapadlo, ze jsem dal o litr navic... cestou back me to trklo (ve vytahu) a hned jsem volal ridici back (odhadem 30-60 sec na to). rikam, ze jsem mu dal omylem o litr navic, nech si to skontroluje a nech mi to vrati (mohl byt tak max 100m odemne). jeho reakce byla ze to kontrolovat nemusi, ze to prijal spravne... navic nebyl vubec prekvapen ze volam, k tomu jeste ze hned pospichal pryc, ani to nekontroloval (pri transakci), pak jeste lhal v centrale... co na to rict - jenom to, ze je to ma chyba