Stránka 18 z 57 PrvníPrvní ... 814151617181920212228 ... PosledníPoslední
Výsledky 426 až 450 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

tak karneval me fakt uz s..e

prestal fungovat modem a uz dva dny se neda dovolat na zadne cislo podpory...

mne serou jeich vypadky obcas
    jinak envite jak to je kdyz mam smlouvu na rok(jeste asi 8mesicu) a musim vypadnout z bytu? slo by to kdyztak resit kdybych nasel byt kde maj taky pokryti?a co kdyz ne?diky
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Member Avatar uživatele -melda-
    Věk
    49
    Vliv
    267

Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti

i7-2600K, LGA1155

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal -melda- Zobrazit příspěvek
    Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti
    Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Věk
    49
    Vliv
    267

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
    Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč

i7-2600K, LGA1155

Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč
    Karneval od 1.9. zanikl.

Nyni je vse na www.upc.cz

Vážení zákazníci Karnevalu,

Společnost UPC Česká republika, a.s. dokončila k 1.září roku 2007 již dříve oznámenou integraci společnosti Karneval Media, s.r.o. do svých struktur. Všechny závazky a smlouvy společnosti Karneval přešly k tomuto datu na společnost UPC. Nově integrovaná společnost nadále působí pouze pod názvem UPC Česká republika, a.s.

Zákazníci televizních služeb a většina uživatelů internetových a telefonních služeb společnosti Karneval jsou od 1.září 2007 za stejných podmínek (včetně cen a tarifů) zákazníky společnosti UPC. Dosud existující telefonní tarify a internetové nabídky dřívější společnosti Karneval Media, s.r.o. (internetové tarify TURBO, telefonní tarify Povídej a Povídej Víc) jsou postupně zrušeny. Jejich uživatelům je nabízen přechod na tarify a nabídky UPC, který pro ně bude znamenat především vylepšení poměru kvalita/cena. O záměrech a vizi společnosti a drobných změnách v účtovacím období, datech splatnosti a číslech smlouvy pak je každý zainteresovaný zákazník vhodným způsobem informován.

„Nová“ UPC bude nadále největším českým poskytovatelem vysokorychlostního internetu, televizních a telefonních služeb po kabelových rozvodech a digitálních satelitních televizních služeb. Pro bližší informace prosím navštivte www.upc.cz
    František Malina
    PR ředitel
    UPC Česká republika, a.s
    Tak od teď, kdo bude mít chuť si s němi popovídat, hodit jim nějakou stížnost, požádat o pomoc, na kontaktním / zákaznickém centru a máte od UPC Telefon, nebrnejte na původní číslo Karnevalu, ale využijte spíš to co referují, aneb:

Vaše telefonické dotazy rádi zodpoví vyškolení operátoři klientského centra.

Po - Pá: 8:00 - 20:00

Tel: 241 005 100
    Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)
    Fax: 241 005 105

Jinak jedna perlicka na zaver: "Zde je uveden duvod proc se nemuzete dovola na zakaznickou linku karnevalu, resp nemohli jste, ted uz je to jinak.

Je jednoduché, proč se nelze dovolat na Karneval. Většina operátorů odešla, protože podmínky v UPC jsou daleko jiné než v již bývalém Karnevalu. Navíc při spojování firem došlo k převodu na jiné systémy, takže karnevaláci měli spoustru práci již s tím, že museli zvládnout jak staré, tak nové systémy (jen pro info: karneval používal např. na helpdesku zhruba 4 systémy pro obsluhu klientů v upc jich operátor musí zvládnout při konverzi 9 pro stejné problémy)
    vice zde: http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=1482
    Naposledy upravil Tukancheez; 05.09.2007 v 11:42.

Věk
    49
    Vliv
    267

2 Tukancheez:
    ...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin)

Jinak sranda, historii vyúčtování řeší bývalí zaměstnanci Karnevalu, na infolince UPC si vyžádali moje číslo s tím, že ho předají a budu kontaktován. Včera slečna volala a platby jsou vyjasněny. Bokem jsem nadhodil dotaz na možnost přechodu na tarif Starter a hle, prý no problemo a do dvou dnů to přešaltují.

PS: Dnes ráno jsem od ní měl zmeškaný hovor, takže očekávám komplikace... Volat zpět se pochopitelně nedá, resp. dá, ale opět člověk narazí na robota

i7-2600K, LGA1155

2 Tukancheez:
    ...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin) /
    Moje čerstvá zkušenost, o které teď zrovna nevím co si myslet :
    Dosud platná smlouva s Karnevalem na T1M + TV Komplet se slevou 50Kč za dvě služby = 475+ 499 - 50 = 924Kč měsíčně. Platím přes SIPO, příjemce KARNEVAL MEDIA.
    Dnes dorazil mailem z České pošty rozpis SIPO na září a je tam 655,50Kč a příjemcem nějaký UPC MIX.

t

To jsem zvědav, co se bude dít dál.

Záleží ke kterému dni jsi měl zúčtovací období u Karnevalu a ke kterému dni je u UPC, pak může nastat to, že budeš mít na 1. (přechodné) faktuře nižší částku.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

jak se tu nekdo ptal jestli mi jeste fungujou dve ip..tak hlasim ze sem to ted zkousel a uz to nejde
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal Wolferine Zobrazit příspěvek
    jak se tu nekdo ptal jestli mi jeste fungujou dve ip..tak hlasim ze sem to ted zkousel a uz to nejde
    Zdravim, to jsem byl ja... Ok, i tak diky za info.. Ja uz presel na routerove reseni a zatim jsem s UPC spokojen ( Light ).
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Aha, takze proto mi ta druha pridelena IP nefungovala
    Jinak mam ted tri dny light a zatim spokojenost, nahodil jsem za modem gentoo router a jede to supr
    Loading signature [ FAILED ]

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

zacina ma karneval/upc neskutecne vytacet.... uz pres dva tejdny se neda dovolat na zadnej z kontaktu, nefunguje mi telefon ani internet (vidim to na mrtvej modem)...samozrejme ze za sluzby platim dal.

webovej formular UPC zase nazna cislo karneval smlouvy

nemate nekdo nejake prime spojeni ?

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

no pokud se jim nemuzes dovolat, ani je nemuzes kontaktovat mailem, tak si musis najit nejakou prodejnu/stanek UPC a tak si natvrdo zajit!!
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    no pokud se jim nemuzes dovolat, ani je nemuzes kontaktovat mailem, tak si musis najit nejakou prodejnu/stanek UPC a tak si natvrdo zajit!!
    bohuzel asi jo...
    najit seznam kontaknich mist je ale nadlidsky ukol, nehlede na neskutecnou pomalost jejich webu

neuvadeji tam zadnou adresu, dokonce i pro objednani tam je postovni box

Věk
    41
    Vliv
    250

Pokud je stanek nekde v blizkosti tak ano, ale osobne zkusenost je takova ze dve slecny shodne tvrdi " ze jsou tady jen od prijimani objednavek od zakazniku a takove to veci necht prosim resim s webem, ci telefonicky" - vzdy jsem volal na 844 115 116.. ale nevim jak to je ted.
    Sam vim ze dokud vse slape jak ma je UPC ( Karneval ) prima sluzba, ale jakmile se neco zacne kazit, tak je to kriz s nima.. Taky jsem si uzil svoje a taky mam svych par emailu na kontaktnim centru UPC na ktere jsem do tedka neobdrzel odpoved.

edit :
    mozna bych se po navodu jak se dovolat na UPC podival zde
    http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=1470
    Naposledy upravil Heady; 10.09.2007 v 12:34.

Promovaný inženýr mince Avatar uživatele Doktor-Prase
    Věk
    42
    Vliv
    298

Ja to sem placnu rovnou, magické číslo, kam volat je 800 800 900. Volal jsem jim už dvakrát, vždy se to vyřešilo....
    1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
    2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
    3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
    4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
    5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime

Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
    Ja to sem placnu rovnou, magické číslo, kam volat je 800 800 900. Volal jsem jim už dvakrát, vždy se to vyřešilo....
    jop, to se zminuje i v tom dredu ktery jsem pastoval pred chvilkou, tak snad to pomuze

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
    tak na magickem cisle mi rekli, ze v Teplicich nemaji zadny zastoupeni a at volam na cislo 844111372... svete div se, obsazeno

no budu zkouset dal...treba se stesti na me usmeje

edit: tak nejak procit a koukam, ze nasranej zakazniku je povicero a support z UPC moc nestiha
    Naposledy upravil pajkus; 10.09.2007 v 12:52.

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Musím potvrdit, že dovolat se k nim je nadlidský úkol. Možná pokud chcete objednat nějaké služby, ale nahlásit poruchu atd. to prostě nejde.
    Myslím, že jediným řešením, je přestat jim platit, oni se pak hodně rychle ozvou vám
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Přidám čerstvou zkušenost. V úterý (4.9.) byl hlášen výpadek připojení - po 3 neúspěšných pokusech přes den (vždy to zkončilo hlášením, že všichni hovoří, zavolejte později a ukončením hovoru) byl po 20. hodině zanechán vzkaz. V neděli (9.9.) volal technik na číslo uvedené ve vzkazu, že dostal informaci, že mám problém s připojením.
    Tak jsem mu řekl, že se to během pěti dnů vyřešilo, takže už je to v pořádku.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Věk
    41
    Vliv
    298

no to jsem teda hodne zklaman pristupem UPC
    to slouceni s karnevalem jim teda vubec nevyslo!
    dost nestihaji a nic s tim nedelaji

Věk
    41
    Vliv
    250

dost nestihaji a nic s tim nedelaji
    To ale asi nemuzeme vedet 100%, pokud zde neni nekdo o nich Doufam ze tento stav nebude setrvaly a snad s tim neco udelaj..

Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    To ale asi nemuzeme vedet 100%, pokud zde neni nekdo o nich Doufam ze tento stav nebude setrvaly a snad s tim neco udelaj..
    jak to nemuzeme vedet, vzdyt si precti prispevky nad sebou?!?
    nebo si myslis, ze jenom nechteji delat, tak maji nohy nahore a vyveseny telefony?

Věk
    41
    Vliv
    250

jak to nemuzeme vedet, vzdyt si precti prispevky nad sebou?!?
    nebo si myslis, ze jenom nechteji delat, tak maji nohy nahore a vyveseny telefony?
    to ze nestihaji je vec nezpochybnitelna, to ze s tim nic nedelaji jsou pouze nase dohady, i kdyz to tak vypada

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání