Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: Špatně doručený balík DPD ???

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Špatně doručený balík DPD ???

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    DPD i PPL je jedna a ta samá pakáž (vlastně PPL je ještě horší než DPD). Vůbec se s nimi nemaž (resp. to bude na odesílatele, takže on nechť si to vyřídí) - DPD i PPL jsou skutečně zvyklí na to, že na ně lidi ŘVOU.

Jen pro zajímavost pár zkušeností s těmito dvěma taky přidám:

- PPLka mi opakovaně při předávání serverů (často v řádu 50.000 USD+/kus, tj. ten jen tak něco nerozhází, v orig. bedně už vůbec ne), tu mašinu doslova vysypala z auta, jak byla rozsekaná ... Klient měl radost, běžně tyhle strojky nejsou skladem ...
    - DPD drží primát, když mi před pár lety vezli z DE underwater foťák a za měsíc ho nebyli schopni dodat. Ve 3 ráno jsem odlítal na dovolenou a ještě večer jsem před zavíračkou jel osobně na zdejší depo, kde mi řekli, že na depu není, že není ani v žádném autě a že ho dokonce ještě ani nepřevzali. Nas*anej jsem odletěl a po příletu jsem měl ve schránce lístek, že jsem nebyl doma, atd. a ten lístek měl na sobě dobu o 6 hodin později, než jsem odletěl (o cca 15 hodin později potom, co mi tvrdili, že ten balík ani neznají ...)
    - naposledy nám PPLka vezla firemní stravenky z Ostravy expresně 2 týdny, přičemž každý den volali, že přijedou a každý další den se vymlouvali způsobem "nikdo ve firmě nebyl" nebo "adresa neexistuje" (jedna z největších a nejvyšších kancelářských budov v ČR s non-stop recepcí)

Takových story mám s PPL a DPD už desítky, fakt bych je zabil. Subj. nejlepší spedice, se kterou jsem dosud absolutně spokojený, je GLS. (a pak FedEx, případně UPS, naopak DHL občas taky stojí zato)

No já mám taky pěknou vánoční vzpomínku na pro změnu TOPtrans, na vánoce jsem si udělal radost a objednal monitor VS2025wm. Monitor ne a ne přijít (přičemž ostatní zboží ve stejné objednávce k nám na firmu dávno dorazilo). Po naléhavých urgencích monitor 21.12.06 dorazil o týden později. Monitor jsem ani nerozbaloval , že ho dám rovnou pod stromeček. Nakonec jsem neodolal a krabici otevřel již večer (naštěstí). V krabici mě čekala krásně zabalená cihla (itong), která naprosto přesně odpovídala váze onoho monitoru.
    Původně jsem myslel , že se jednalo o nevhodný žertík kolegy. Naštěstí byla vykradena celá zásilka TOPtransu, takže nebyl problém s prokazováním...
    Ale monitoru jsem se dočkal až po vánocích .

Edit: Měli zaměstnaného zloděje (skladníka) přímo v depu TOPtransu
    Naposledy upravil Mac Manar; 03.09.2007 v 20:42.
    C2D E6600 2.4ghz@3.2ghz 1.25V Gigabyte 965P-DS4 ScytheNinja rev.B, 2048MB DDR2-800 kingstone hyperX CL4, POV 8800GTS, HDD WD2500KS 250GB, DVD Toshiba 16x48,*Nikon D70, nikkor 18-70ED, Velbon CX-440, 4GB CF

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání