Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Program pro kalibraci UPS APC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Re: Program pro kalibraci UPS APC

Asi hledas apcupsd, aneb dalsi povedeny port linux --> win.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Asi hledas apcupsd, aneb dalsi povedeny port linux --> win.
    Ted nevim jestli to bylo na me nebo ne. kazdopadne to vypada pomerne dobre, ale nepodarilo se mi najit jak zabranit vypnuti. conf je sice pomerne dobre zakomentovany, ale i tak se mi to nepodrilo najit.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Citace Původně odeslal Geeker Zobrazit příspěvek
    Ted nevim jestli to bylo na me nebo ne. kazdopadne to vypada pomerne dobre, ale nepodarilo se mi najit jak zabranit vypnuti. conf je sice pomerne dobre zakomentovany, ale i tak se mi to nepodrilo najit.
    Bylo to na tebe . Moc jsem to nezkoumal, ale kdyz zakomentujes vsechno v sekci "parameters used during power failures" tak se snad nebude mit snahu komp vypinat (ale je otazka, jestli nebude mit snahu vypinat komp windows).

V Powerchute je v zalozce Options ikona baterie na kterou lze kliknout, je u toho text ze se na ni ma kliknout pri vymene aku, tak predpokladam ze to bude prave ta kalibrace ...
    Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C

Díky za rady, ale zatím samá voda. PowerChute to neumí. UPSku jsem už hodil do Dilerisu již ji mám doma. Bavil jsem se tam s technikem a s powerchutem se dle jeho slov můžu jít vysrat. Z toho předpokládám, že je ještě jiný program.
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

ahoj, co vim, tak kolega pouziva nejaky hoooodne stary dosovy program. Dokonce k tomuto ucelu ma na stole extra stary PC

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Vyskoušej zjistit o co jde.
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání