Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Chlazení pevného disku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    284

Standardní Re: Chlazení pevného disku

Mam silentmaxx HD silencer na disku WD 250GB KS verzi a jsem s nim naprosto spokojen. Pokud chces disk ztisit tak je to bezvadna vec, ale i kdyz poradne odhlucnis cely pocitac, tak i disk v silentmaxxu bude slyset nejvic (zalezi co povazujes za "ticho"). Pokud chces disk pouze chladit, tak pred nej staci dat nejaky ventilator. A pokud pozadujes oboje, tak i zde je silentmaxx na miste. Me se teploty disku v silentmaxxu snizily zhruba o 3-4 stupne oproti teplotam, kdy byl disk primontovan do case (pravda ale je, ze nemam zadny intake ventilator).

Snad jsem alespon trochu pomohl.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Standardní Re: Chlazení pevného disku

Citace Původně odeslal Pitrs82 Zobrazit příspěvek
    Mam silentmaxx HD silencer na disku WD 250GB KS verzi a jsem s nim naprosto spokojen. Pokud chces disk ztisit tak je to bezvadna vec, ale i kdyz poradne odhlucnis cely pocitac, tak i disk v silentmaxxu bude slyset nejvic (zalezi co povazujes za "ticho"). Pokud chces disk pouze chladit, tak pred nej staci dat nejaky ventilator. A pokud pozadujes oboje, tak i zde je silentmaxx na miste. Me se teploty disku v silentmaxxu snizily zhruba o 3-4 stupne oproti teplotam, kdy byl disk primontovan do case (pravda ale je, ze nemam zadny intake ventilator).

Snad jsem alespon trochu pomohl.
    Chtěl bych ten HDD jenom schladit, ale nejsem si jistej, jestli můžu před ty diky něco dát, protože sice je tam otvor na větrák, ale ještě víc předtim je displej a nevim, odkud by to nasávalo vzduch.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání