Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Jaka je lepsi zvukovka?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaka je lepsi zvukovka?

Citace Původně odeslal monsoon Zobrazit příspěvek
    Je zajimave, jak se stale vsude objevuji podobna "dogmata", jako ze mp3 je neco otresneho a kossy jsou nejlepsi sluchatka pod sluncem.
    Naopak bych z tohohle retezce hodnotil jako nejslabsi clanek ty Kossy, dale zvukovku a az nekde na konci mp3, uvazuji-li nejake rozumne bitraty.
    /sorry za OT/
    Ahoj, no já bych si dovolil oponovat, sice neznám detailněji názory uživatelů a jejich pohled na kvalitní reprodukci zvuku a hardwarovou konfiguraci, ale budu mluvit ze skušenosti.
    Pořídil jsem si nově na doporučení reproduktory M-Audio StudioPro3 (cena cca 2250,-), a sluchátka KOSS PRO4AAT které se dají pořídit za 2.850,-
    Do teď jsem měl neznačkové byť dobře hrajicí repráky a mým zdrojem byly jenom MP3 v bitratu od 196-320kbps až do chvíle kdy jsem si poprvé pustil hudební cd přes ty M-Audio...no je to neskutečný rozdíl, až neuvěřitelný co můj hudební sluch dokáže pojmout .
    Jsem dlouhodobý, ostřílený uživatel internetu, tak že stáhnout MP3 není problém, ale jestli MP3 tak jedině s 320kbps přenosovou rychlostí,
    a můžu říct, že můj hudební žánr který není tak rozšířen mě donutil kouknout na prodejny hudebních CD, ale cena mě bohužel okamžitě odradila.
    Nicméně závěr mám takovej...já teď nepustím téměř nic komprimovaného, teď se začínám zhánět po kvalitních MP3, nejlépe hudebních CD.
    PS: v postatě jsem ani nechtěl reagovat, protože řeším jinej problém, ale nemohl jsem jinak.
    A co se mého problému týče, řeším možnost nějakým alternativním softwarem regulovat výšky a basy . Mám zvukovku X-Fi Xtreme Audio a řešil bych to nejraději přes tray lištu v ovládání hlasitosti zvuku a v záložce upřesnit bývají možnosti posouvat výšky a basy, ale bohužel tuhle možnost mám zašedlou-nefunkční, domnívám se že je to ovladači nebo softwarem k X-Fi kartě. Jestli by jste věděli jak na to, nebo by byla jiná možnost jinou aplikací ladit výšky tak pls dejte vědět třeba i na ICQ: 246440167
    Jde mi o to zvýšit výšky jen při poslechu ze sluchátek KOSS, kde je reprodukovaný zvuk poněkud tlumenější...
    Naposledy upravil gUstaFO; 23.08.2007 v 13:49.
    moje práce: www.spacir.cz/frosty
    hardware: CoreDuo2 6550 2,33GHz 1333MHz, ATI1950PRO 512MB, 4GB RAM A-Data, WD 360GB SATA2, Fortron 550W, case Sharkoon Rebel, 21"Wide-Samsung S-PVA, audio X-Fi Xtreme Audio, repro M-Audio STUDIOPRO3, sluchátka Sennheiser 595

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání