Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: VPN server

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: VPN server

mne nefungujou ani ty .bat
    to vzdavam, neni nejakej jednodussi soft?

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    mne nefungujou ani ty .bat
    to vzdavam, neni nejakej jednodussi soft?
    Jak nefungujou? Musi to aspon neco vypsat, ne? Pouzil jsi na zacatku vars.bat pro definici promennych?

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Jo, pustil jsem to a nic se nestalo.
    Pak mam jen
    openssl není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu,
    spustitelného programu nebo dávkového souboru.

Proc se proboha nemuze udelat soft s grafickym rozhranim. Kdo stoji o datlovani milionu prikazu? Na tohle fakt nemam, priznavam bez muceni.

Jo, pustil jsem to a nic se nestalo.
    Pak mam jen
    openssl není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu,
    spustitelného programu nebo dávkového souboru.

Proc se proboha nemuze udelat soft s grafickym rozhranim. Kdo stoji o datlovani milionu prikazu? Na tohle fakt nemam, priznavam bez muceni.
    Musis to spustit z prikazove radky s nejakym parametrem ( nazev certifikatu ), nikoli na to jen poklepat mysi. openssl bys mel mit v C:\Program Files\OpenVPN\bin\openssl.exe.
    Ale jak chces, trapit te dal proti tve vuli nebudu.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Nepripadam si jako idiot, ale proste nechapu jak to funguje (ze to nemuzu poustet jen tak mi doslo). Akorat jsem pochopil, ze musim vygenerovat nejaky klice, ktery zrejme slouzi k identifikaci clienta a serveru.
    Ale psat si nejaky konfiguraky, omg. V dnesni dobe se patlat s prikazovou radku, to je zlo.
    Sitim prakticky vubec nerozumim.
    Proc proboha nemuzou udelat "navod pro blby"? Stylem 1), 2), 3) napsat tam a tam X, Y, Z....

Ale psat si nejaky konfiguraky, omg. V dnesni dobe se patlat s prikazovou radku, to je zlo.
    OMG Patlat se v dnesni dobe (a jeste k tomu na tomhle foru) s klikanim na neco, cemu vubec nerozumim...

a ad tvuj pozadavek krok za krokem: http://www.google.cz/search?q=openvp...ient=firefox-a (treti odkaz, abych predesel dalsimu postu, ze v prvnim je prilis mnoho informaci) ... jen je potreba obcas ten mozek zapojit a ne jen vriskat 'ono to nejde, proc to neni klikaci' a tak to bude vzdycky, kdyz budes chtit, aby to fungovalo dobre a ne jen napul a podle pocasi ...
    mno nic ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Ano, na tech odkazech jsem skoncil taky a zavrel to, protoze jsem to absolutne nepochopil. Az se budu chtit vrtat v prikazovy radce a rucnim psanim konfiguracnich souboru, prejdu na Linux.
    A ano, naprosto tomu nerozumim a nestydim se za to - ale resit to potrebuju. Tak jsem to zkusil. A ono to OPRAVDU NEJDE.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání