Citace Původně odeslal Atreides Zobrazit příspěvek
Mno tak moje zkušenost se zvukem na desce byla vždy šílená, protože vždy když si vezmu sluchátka slyším tam "ruch" počítače. Prostě není to nijak odstíněné a slyším slabé pískání. Pokud začnu hejbat z myší - objeví se další zvuk a pokud dokonce klikám je tam ještě další zvuk - na bednách to tolik znát není ale sluchátka jsou sluchátka (KOSSy- to jen aby si někdo nemyslel že mám nějaký od čongu za 50,- )
S tema ruchama ve sluchatkach mas pravdu, moje integrovany Live 5.1 to delalo taky a dost intenzivne. Na beznych PC reprackach to ale neni tak markantni, ty vyrabi po zahrati dostatek vlastnich ruchu. Aspon Z680 sumely jak vodopad.

Citace Původně odeslal monsoon Zobrazit příspěvek
Je zajimave, jak se stale vsude objevuji podobna "dogmata", jako ze mp3 je neco otresneho a kossy jsou nejlepsi sluchatka pod sluncem.
Naopak bych z tohohle retezce hodnotil jako nejslabsi clanek ty Kossy, dale zvukovku a az nekde na konci mp3, uvazuji-li nejake rozumne bitraty.
/sorry za OT/
Kossy muzou byt za tri kila nebo taky desetkrat drazsi. Osobne mam radsi Senny, ale i mezi Kossama se najdou slusny kousky. Mp3 nejsou 'neco otresneho', ale jejich pouziti ma sve limity. Ke zvukovkam co psal autor thredu bohate postaci standartni 128/196ka a no problem. Osobne muzu rict, ze jsem po nakupu novy zvukovky zacal nahrazovat vsechny mp3, protoze mezi mp3 + winamp a flac 5 + asio + foobar muze byt znacny rozdil. Zalezi hodne na sestave.