No ono treba zprovoznit licencovani RDP useru je docela zabavicka, ale to se jeste da. Ale zprovoznit tiskarny pro RDP uzivatele, to uz je fakt husty. Nevim, zda to je uz opravene, ale v 64-bit EN verzi pred cca rokem sla zvolit tiskarna jako vychozi jedine pres MS office tak, ze se kliklo na ikonku tiskarny a ono to napsalo ze neni zvolena vychozi tiskarna a pak se vybrala a zvolila a hotov. Nijak jinak to vazne neslo, stravil jsem s tim cca den a pul. A jinak kdyz jsem z domova pres RDP stahnul updaty a dal reboot a ono to nenajelo, protoze kdyz se to rebootne z RDP tak to proste nenajede (to neni bug, ale feature) tak jsem myslel, ze to rozkopu...
A ze pro Win2003 64-bit nejsou ZADNE ovladace, s tim se proste clovek musi holt smirit. To uz je na tom linux co se ovladacu tyka vazne o dost lepe![]()
Ale jinak musim uznat, ze to je vcelku zivotaschopny system, protoze kdyz jsem tam nainstaloval NOD32 ktery jeste zrejmne nebyl dostatecne kompatibilni, tak se to kazdych 5 minut natvrdo resetlo a takto to jelo dva dny nez se a to prislo...a wokna stale funguji