Na tu zmenu pismena systemovyho disku mel Partition Magic MapDrive, nebo jak se to jmenovalo - nadefinovala se zmena pismena a on pak prolez celej system a vsude ty pismena premapoval. To jste zkouseli?
Na tu zmenu pismena systemovyho disku mel Partition Magic MapDrive, nebo jak se to jmenovalo - nadefinovala se zmena pismena a on pak prolez celej system a vsude ty pismena premapoval. To jste zkouseli?
Loading signature [ FAILED ]
Můj komp (Windows 7 Ultimate x64 / Windows 8.1 Pro):
case CM 690 Advanced + TT ToughPower W0116R 750W, Intel Core i7 3820 + Noctua NH-D14 SE2011, 16GB Corsair Vengeance Low Profile Black 1866MHz, deska ASUS P9X79, graf. ASUS GTX680-DC2O-2GD5, 2x 320GB SATA2 + 2x 1TB SATA3, ASUS DRW-24B5ST
Já přidám jednu připomínku k tématu, které se tady vyskytlo. Pokud máte zapojenou čtečku karet a při instalaci to dělá popisovaný problém, že systémový disk je zařazen až za čtečky, nemusí se při instalaci čtečka odpojovat.
Postačí při samotné instalaci vytvoření oddílu na disku, přiřadí se zmíněné písmeno na konci, poté ihned odstranění oddílu a při znovuvytvoření je již disk normálně označen jako C:\![]()
Naposledy upravil Millisx; 22.08.2007 v 13:24.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)