Tak jsem na dobou určitou koupil Gigabyte 3D Aurora 570. Ve skutečnosti je ještě hezčí než z obrázků. Vyhodil jsem všechny easy zástrčky, pojistky na karty a ventilátory. Šroubky jsou jistější.
+ materiál a zpracování je perfektní, bytelnost slušná, žádné ostré hrany, vše drží dobře, klasika jako u krátké Aurory
+ bočnice jsou docela pevné. Balení obsahuje jak perforovanou mřížku, tak plastové okno.
+ velký prostror jak na hloubku, tak výšku
+ vysávací ventilátory se připevňují na plastové tyčky, které jsou přípevněny ke kostře kvalitními gumovými očkami.
+ skvělé vedení kabelů mimo viditelnost, spousty kabeláže se dá schovat za pravou stranu šachty pro mechaniky, dále možnost protáhnutí pod HDD košem a středem koše pro mechaniky v polovině desky.
+ plastové úchyty pro management kabeláže
+ S-ATA kabely se dají prostrčit pod HDD košem až k desce
- intake ventilátor má při nasávání hodně překážek.
1. Perforace ve spodní části čelní masky
2. Odnímatelný docela slušný filtr
3. Hliniková perforace za ventilátorem před HDD košem
+ vyštípal jsem hliníkovou perforaci, takže vzduch jde přes perforaci masky, místo filtru jsem na plast navlíkl jemnou punčochu a dále to už jde na díry v HDD koši. Průtok vzduchu se o dost zlepšil.
- modré osvětlení přední části case je podlě mě dost hnusné a kazí dojem vzhledu Aurory
+ osvětlení předku jsem vypnul odmontováním modulu s USB a odpojením kabelu
- přední dvířka drží o něco hůř a jsou trochu lehčí, než u původní Aurory. Zde jsou slabší magnety.
- vibrace HDD, plastové lyžiny jsou stejné jako u původní Aurory. Kdy už konečně pochopí, že tyhle easy lyžiny jsou na ho***
+ vystříhal jsem z koupelnové rohože pásky o velikosti lyžin a přilepil chemoprenem na boky disků. Stejně jako u původní Aurory je výsledek bez vibrací.

Odpověď s citací