Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Nefungující instalace WXP s animací na GA-965P-S3

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nefungující instalace WXP s animací na GA-965P-S3

Tak, po 6 hodinách a začínajícím 2. kole v GM 5.07 je výsledek bez chyby, paměti by to být neměly.
    Instalovat na druhý oddíl jsem to zkusil s totožným výsledkem Právě teď zírám na dokončující se animaci po prvním restartu...
    Někdy se to chová tak, že pokud se jednou dostanu do windows (např. po 5 restartech a doufání, že teď to vyjde), tak (pokud s windowsama nic neprovádím) se tam dostanu po restartu či vypnutí zas. Vždy jsem to ale pokazil instalací driverů pro chipset a pokud náhodou ne, tak Orthos byl stabilní; nic jiného jsem neinstaloval.
    A teď babo raď. Teda manželka si už dělá srandu a říká, že to bude grafikou, určitě grafikou (i když tomu nerozumí, ale ví, že grafiku mohu vyloučit až jako poslední a ještě pouze s pomocí někoho jiného)...

EDIT:
    Jakmile odinstaluju starej systém, resp. nechám tam pouze to nejdůležitější a antiviráky. Připojím k němu ten sata wd5000aaks a projedu antivirákama, pokud nic nenajdu, bude následovat format starého IDE (poraďte jak nejlíp a ne moc dlouho - ne víc jak 2 hodiny - zformátovat 80GB IDE, tak abych vyloučil možnost viru - chápej kdekoliv na disku; zero fill je časově náročný). Pak vezmu ten IDE a zkusím ho dát do novyho pc a uvidí se, jeslti to půjde, pokud ne, pak je to grafika (budu muset vyzkoušet jinou, snad se někdo v Brně najde) a nebo to je deska s velmi nepochopitelnou chybou (Orthos i Linux vydrží). Ještě Conflict radil, abych vyzkoušel Visty z důvodu vyloučení nekompatibility mezi hw a XP -> to bych asi umřel smíchem...
    Naposledy upravil Brogg; 07.08.2007 v 11:01.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání