Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Samovolné vypínání PC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Samovolné vypínání PC

Ja sazim bud na vadne ACPI nebo na bod -5-. Takze bych udelal to co ti tu uz radili, tj. cely komp rozdelat a slozit ho jen tak na stole bez case.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
    Ja sazim bud na vadne ACPI nebo na bod -5-. Takze bych udelal to co ti tu uz radili, tj. cely komp rozdelat a slozit ho jen tak na stole bez case.
    btw s tím ACPI sry koukal jsem je to tam ale dost debilně ukrytý... vyp jsem to... pokračoval a vždycky se to zrestartovalo... co to znamená?

Nesmis jit do OSu, pokud si OS instaloval s ACPI. Nevlezes do nej. Rikals, ze se ti vypina i bez OSu, takze proste pockej, jestli se vypne s vypnutym ACPI. OS bys musel reinstalovat.
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Nesmis jit do OSu, pokud si OS instaloval s ACPI. Nevlezes do nej. Rikals, ze se ti vypina i bez OSu, takze proste pockej, jestli se vypne s vypnutym ACPI. OS bys musel reinstalovat.
    mmnt mě se to v DOSu nevypne ...no promiň ktomu PC... spíš OS.. ještě se mi to v DOSu nevyplo

Citace Původně odeslal Findrod Zobrazit příspěvek
    mmnt mě se to v DOSu nevypne ...no promiň ktomu PC... spíš OS.. ještě se mi to v DOSu nevyplo
    OMG. Tak jestli se ti to vypina jenom ve Windowsech, tak to je celkem podstatna informace, kterou si sem mel nenapsal asi jako prvni. Taky napis co mas za OS. Protoze potom je to celkem jiste neco s ACPI a S1/S3 modama spanku.

OMG. Tak jestli se ti to vypina jenom ve Windowsech, tak to je celkem podstatna informace, kterou si sem mel nenapsal asi jako prvni. Taky napis co mas za OS. Protoze potom je to celkem jiste neco s ACPI a S1/S3 modama spanku.
    XP Prof ale ted jsem zformátoval disk a chci to zkusit s čistou instalací...

Citace Původně odeslal Findrod Zobrazit příspěvek
    XP Prof ale ted jsem zformátoval disk a chci to zkusit s čistou instalací...
    Tak to zkus bez toho ACPI.
    Jak se to bude vypinat porad, tak fakt dobre prekontroluj zapojeni onech konektorku co mas pripojene do desky z CASE.
    Jak se to nebude vypinat, potom je to v desce a pak bud jed bez ACPI nebo ji zkus vymenit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání