Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Nefungující instalace WXP s animací na GA-965P-S3

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nefungující instalace WXP s animací na GA-965P-S3

hh, já to taky neviděl a vzhledem k časovému presu jsem celkem zoufalej...
    0. najít vir - připojením k druhém pc, vyzkouším za okamžik
    1. to je v poho, noctua a HR-05 chladí naprosto ok, kontrolováno rukou a v biosu
    2. vyzkoušeno - LC550W (nic jinýho tady nemám - a naprosto stejné chování
    3. už mě taky napadlo, vyzkouším po tom viru
    4. hrozná představa a nechci na ni myslet...
    5. kámoš - nemám nikoho, snad bych pak sháněl v Brně pomocí fóra
    Ještě zkusím naprosto čistý disk, který budu mít k večeru (odinstaluju starý pc a šoupnu ho do novyho) - bude to ale IDE...

EDIT tak ani zdroj, ani bios (vyzkoušeny F9d a F6, F4), prostě nic. Už se mi podařilo najet do windows a tam pracovat (kopírování na fdd, na disk, z CD; pouštění aplikací v novém systému) a poho. Jakmile jsem se pokusil nainstalovat Chipset driver - kousnutí a chyba v pci.sys. Nová instalace (s rychlým formátem příslušného oddílu), první restart a v pohodě nastavení (čas a spol.) -> uložení nastavení -> restart -> animace

Takže podezření - chybná deska (jak to, když oc v biosu a live linuxu v pohodě?), vir (jakej, když formátuju systémovej oddíl?), potřeba naformátovat komplet disk (stávající nemohu, neboť tam mám 360GB dat a formátuji pouze 1 oddíl, večer zřejmě využiju volnej IDE). A co to kua je ta animace?

EDIT2: Jakmile jsem se dostal (zas asi zázrakem) do windows, tak jsem pustil Orthos a nic nepadá, což je taky trochu zvláštní...
    Naposledy upravil Brogg; 06.08.2007 v 17:49.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání