Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Pokud jde o sestavu, kterou máš v podpisu, tak bys ofuk potřebovat snad ani nemusel? Pokud musel, tak je to špatné, u tohohle casu navíc potřebuješ nelogicky dvě osmdesátky (pro které jsou pozice za tou jednou kulatou dírou).

Tady máš srovnání se sedmi dalšími http://www.anandtech.com/casecooling...spx?i=2525&p=1 , z toho už se obrázek udělat dá.
Diky moc za radu.Na tu sestavu co mam v podpisu samozrejmne ofuk nepotrebuji, ale skladam si novy vicemne herni stroj a v nem bych si predstavoval asi toto:

CPU: Nejake doujadro (mozna 4jadro) od Intelu

MB: Zatim to vypada na chipset 680i od nVidie (na PCT vysla zajimava recenze na mobo od evga)

RAM: Nejake rychlejsi moduly 2*1GB. V pametech se moc neorientuju - musim toho este hodne precist

GK: 8800GTX(GTS) nebo 2900 to jeste nevim

hdd: Necham si toho 160GB HITACHI, ale uvazuju ze k nemu pribude jeste raptor(na system)

DVDRW: Necham z te stare sestavy.

PSU: Koupil jsem zde z bazaru od Radima Štěpance Pentagaram 620 W(oem Sirtec, u nas znamy jako Chieftec)

Case: Skrin ted tady resim. Puvodne jsem byl celkem rozhodnt pro 3dAuroru (tu kratsi), ale pak jsem videl tu Apevia X-Cruiser a moc se mi libila a musim rict ze i me pritulce. Ale jde mi o to abych za behu nemusel mit otevrene dvirka. A to jsem se na tom Andantechu (jeste jednou moc dekuji Janovi555) nedozvedel. Ale v Tech dvirkach sem zadnou perforaci nevidel, a v chlezni vzduchem nejsem tak zbehly aby vedel jak velky pristup vzduchu budou ty dva(?) vetraky potrebovat - tedy jestli jim bude stacit ze si ten vzduch nekde vemou kdyz ty dvirka budou zavrene.

Jeste jednou dekuji za pomoc pri vyberu case.