Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Standardní Re: Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
    Myslíte že to budou mít v Comforu dík
    Ja si myslim ze bude asi nejlepsi tam zajit, ale mam takovy pocit ze ne. Nedavno jsem taky potreboval v nedeli neco nutne koupit, ale ze stranek jsem vycetl kulove a nakonec jsem tam zajel a stejne nesehnal..
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Standardní Re: Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Ja si myslim ze bude asi nejlepsi tam zajit, ale mam takovy pocit ze ne. Nedavno jsem taky potreboval v nedeli neco nutne koupit, ale ze stranek jsem vycetl kulove a nakonec jsem tam zajel a stejne nesehnal..
    hehe , tak to ti nezávidím ! . Mno. Já sem zjistil že sem měl celou dobu ulomenou tu nožičku a nezakrejvalo to celé cpu .- tak proto ta teplota . Mno . Když to spočítám tak to mám udělané za 30kč stačila jen izolepa vteřinové lepidlo a ruce a mozek (kterej já nemám ) mno ... Tak teĎ mám 39 stupňu a sem happy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání