Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Exclamation Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Zdravím . Dostal sem PC Intel Celeron 2,4Ghz Socket 478 , 512mb DDR ram integrovka Grafika , Zvukovka . Problém je v tom že je vysoká teplota - 65 až 80 stupnu . Vím že procesory Celeron topí jako kr.áva ,ale né až na takovou teplotu . V biosu mám nastaveno automatické vypnutí na 70 stupních ,ale škubne se to až kolem 80 . Mám na to program SpeedFan . Nyní mám teplotu 54 stupnu ,ale to nic nedělám jen sem píšu . Při hře Live For Speed se to zatopí a škubne . Nemůže to být tim že mám integrovku ? Přesně je to nějaká S3 32mb . Jeden čip je tam poměrně **horkej** odhaduji na 50 stupňu (radši sem si na ní dal pasiv abych měl nějakou jistotu že se neoddělá ) . Poradíte mi někdo jak snížit brutálně teplotu . ( Poznámka : Když sem tam měl ATi Radeon 9250 tak live for speed a nikde se to neškublo . V tu dobu sem nevěděl kolik je stupňu . Ale jelo to jak nic a ten PC jel 24 hodin denně a hrály se na tom hry jako Enemy Territory , NFS : Undreground 1/2 , Vice City , San Andreas apd. prostě jel jak nic . ) Snížil bych frekvenci ,ale už by to bylo moc pomalé . Díkec za rady .

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Re: Intel Celeron 2,4Ghz - Velká teplota

Jednoduche. Pridej nejake intake a outtake vetraky, vymen chladic CPU. Pripadne vycistit stavajici chladic, nanest kvalitni pastu.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Jednoduche. Pridej nejake intake a outtake vetraky, vymen chladic CPU. Pripadne vycistit stavajici chladic, nanest kvalitni pastu.
    Dík. Ale to mě taky napadlo . Jenže nemám moc peněz. Jinak je tam zaschlá (-nejspíš) teplovodivá pasta . Je tam docela velká vrstva jak na chladiči tak na cpu . Nemám jí trochu odstranit aby to bylo ok?

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
    Dík. Ale to mě taky napadlo . Jenže nemám moc peněz. Jinak je tam zaschlá (-nejspíš) teplovodivá pasta . Je tam docela velká vrstva jak na chladiči tak na cpu . Nemám jí trochu odstranit aby to bylo ok?
    Ano, pasty ma byt primerene mnozstvi.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Ano, pasty ma byt primerene mnozstvi.
    ajajaj ... Tak je tu problém ! Všiml sem si ulomené **packy** u chladiče sou tam 4 . Já mám socket 478 toto je AM2 ,ale je to skoro stejný : http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=60140 - Nevíte někdo kde se to dá levně koupit ? Myslíte že to budou mít v Comforu dík

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
    Myslíte že to budou mít v Comforu dík
    Ja si myslim ze bude asi nejlepsi tam zajit, ale mam takovy pocit ze ne. Nedavno jsem taky potreboval v nedeli neco nutne koupit, ale ze stranek jsem vycetl kulove a nakonec jsem tam zajel a stejne nesehnal..
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Ja si myslim ze bude asi nejlepsi tam zajit, ale mam takovy pocit ze ne. Nedavno jsem taky potreboval v nedeli neco nutne koupit, ale ze stranek jsem vycetl kulove a nakonec jsem tam zajel a stejne nesehnal..
    hehe , tak to ti nezávidím ! . Mno. Já sem zjistil že sem měl celou dobu ulomenou tu nožičku a nezakrejvalo to celé cpu .- tak proto ta teplota . Mno . Když to spočítám tak to mám udělané za 30kč stačila jen izolepa vteřinové lepidlo a ruce a mozek (kterej já nemám ) mno ... Tak teĎ mám 39 stupňu a sem happy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání