rešil jsem podobnou situaci minuly mesic, vysledkem byla koupe routeru z aukra za 4 stovky a slape vsechno paradne, jen holt notas ma s sebou netovej ocas![]()
rešil jsem podobnou situaci minuly mesic, vysledkem byla koupe routeru z aukra za 4 stovky a slape vsechno paradne, jen holt notas ma s sebou netovej ocas![]()
časy se mění a my s ním
Ještě jedna otázka, jak je to s procházením signálu přes zdi? Mě tato situace potká také velmi brzy a mezi routrem a notebookem bodou dvě zdi![]()
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Router DLink DI524 a přes dvě panelové stěny signál 25 - 35 %. Stále dostatečné na běžné věci...s malinko lepší anténou by byly určitě výsledky lepší.
Příjemce ntb Dell XPS M1210, Dell Lattitude D620 (oba G), výsledky má D620 o malinko lepší...
Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 01.08.2007 v 20:34.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)