Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: Dva pocitace, jedna IP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Dva pocitace, jedna IP

rešil jsem podobnou situaci minuly mesic, vysledkem byla koupe routeru z aukra za 4 stovky a slape vsechno paradne, jen holt notas ma s sebou netovej ocas

časy se mění a my s ním

Junior Member
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal wit Zobrazit příspěvek
    rešil jsem podobnou situaci minuly mesic, vysledkem byla koupe routeru z aukra za 4 stovky a slape vsechno paradne, jen holt notas ma s sebou netovej ocas
    taky jsem podobnou vec resil mam doma 3 kompy na aukru zadnej router tak jsem koupil funglovku a jedu v pohode sice to nastavovani routeru bylo zajimavy ale nic tezkyho,holt jsi mel stesti po tom co jsem koupil svuj router se na aukru objevili hned 3 nový

Ještě jedna otázka, jak je to s procházením signálu přes zdi? Mě tato situace potká také velmi brzy a mezi routrem a notebookem bodou dvě zdi
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Citace Původně odeslal Camillek Zobrazit příspěvek
    Ještě jedna otázka, jak je to s procházením signálu přes zdi? Mě tato situace potká také velmi brzy a mezi routrem a notebookem bodou dvě zdi
    Při 2,4GHz a jeden panel je úroveň signálu stále vynikající, dvě cihlové zdi ~ jeden železobeton (panel), dva panely a jsem na úrovni dostatečná 33%.

Testované APčko je Linksys WAP54G, příjemce Nokia E61 a ThinkPad R51.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Router DLink DI524 a přes dvě panelové stěny signál 25 - 35 %. Stále dostatečné na běžné věci...s malinko lepší anténou by byly určitě výsledky lepší.

Příjemce ntb Dell XPS M1210, Dell Lattitude D620 (oba G), výsledky má D620 o malinko lepší...
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 01.08.2007 v 20:34.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání