Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Uzamčený počítač - nemůžu se přihlásit :(

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Uzamčený počítač - nemůžu se přihlásit :(

Tak zkus 2x po sobě stisknout Ctrl+Alt+Del a mělo by se zobrazit standartní přihlašovací okno - jméno a heslo.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Tak zkus 2x po sobě stisknout Ctrl+Alt+Del a mělo by se zobrazit standartní přihlašovací okno - jméno a heslo.
    To jsem prave taky zkousel a nejde mne to, coz mne prijde divne, protoze jsem to parkrat uz pouzil, kdyz jsem se chtel prihlasit jako administrator
    :... I Like My Steel-RockStable PC ...:

Možná je to tím, že to jde jen, když není nikdo přihlášenej (já úvodní obrazovku s ikonkama nepoužívám)
    Jen mě zaráží, že nejde kliknout na přihlášeného uživatele a že se Ti zobrazí to vyšedlé okno.
    Netuším, co dál vyzkoušet...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Možná je to tím, že to jde jen, když není nikdo přihlášenej (já úvodní obrazovku s ikonkama nepoužívám)
    Jen mě zaráží, že nejde kliknout na přihlášeného uživatele a že se Ti zobrazí to vyšedlé okno.
    Netuším, co dál vyzkoušet...
    Na PC prave delavaji minimalne dva lidi, takze to rychle prepinani se hodi (a tim padem mam zaplou i tu uvodni obrazovku), protoze mivam casto rozdelanou praci a potrebuju, aby mne to bezelo, i kdyz nekdo dela na jinem uctu - tak proto to mam takhle.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    236

V nudzovom rezime tiez nic? Alebo posledne spravne nastavenie? Prip. nejaka HW chyba, klavesnica, mys.. Tiez netusim.
    edit: napadol ma este rootkit
    Naposledy upravil AmOK; 30.07.2007 v 23:42.
    podpis............................................ ............ načo?

Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    V nudzovom rezime tiez nic? Alebo posledne spravne nastavenie? Prip. nejaka HW chyba, klavesnica, mys.. Tiez netusim.
    edit: napadol ma este rootkit
    No jak jsem psal - neudela to hned, kdyz se odhlasim. To naskoci normalni obrazovka s prihlasovanim bez toho okna o zamceni. Jinak zadne zasahy do HW nebyly (ze by to bylo nejakou zmenou).

Tak mě ještě napadlo, nemáš tam nastavený nějaký spořič?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání